Leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου: Κίνηση εξέλιξης

Leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου: Κίνηση εξέλιξης

Δεν είναι μια νέα τάση που έρχεται σε κόντρα με παγιωμένες συνήθειες του παρελθόντος, αλλά ένας ευέλικτος και μοντέρνος τρόπος διαχείρισης του στόλου οχημάτων μιας επιχείρησης.

1' 35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η μακροχρόνια μίσθωση αυτοκινήτου (leasing) δίνει τη δυνατότητα σε επαγγελματίες να επεκτείνουν το στόλο τους και να διατηρήσουν τη ρευστότητά τους χωρίς να επωμίζονται το ρίσκο μιας νέας αγοράς οχήματος. Είναι μια βιώσιμη κίνηση εξέλιξης που επιτρέπει σε κάθε επαγγελματία να απολαμβάνει τη χρήση ενός αυτοκινήτου απαλλαγμένος από τα άγχη της συντήρησης και εξοικονομώντας χρήματα.

Η LeasePlan προσφέρει αυτή την ευελιξία μέσω του leasing επαγγελματικών αυτοκινήτων με σταθερό μίσθωμα. Οι πελάτες μπορούν να διαλέξουν από μια ευρεία γκάμα οχημάτων αυτά που εξυπηρετούν καλύτερα τις ανάγκες τους. Το μηνιαίο μίσθωμα περιλαμβάνει πλήρη ασφαλιστική κάλυψη, συντήρηση, αλλαγή ελαστικών καθώς και κάλυψη τυχόν επισκευών που μπορεί να προκύψουν. Ακόμη και τα έξοδα οδικής βοήθειας περιλαμβάνονται στις υπηρεσίες.

Leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου: Κίνηση εξέλιξης-1

Η LeasePlan δίνει τη δυνατότητα ανανέωσης του επαγγελματικού στόλου αυτοκινήτων στους πελάτες της με τον πιο απλό τρόπο. Ο ενδιαφερόμενος απλά παραδίδει το παλιό του αυτοκίνητο και παραλαμβάνει κάποιο νέο της επιλογής του, ενώ το παλιό αυτοκίνητο μπορεί να αναλάβει η LeasePlan να το πουλήσει μέσα από τις πλατφόρμες της, μεγιστοποιώντας το όφελος για τον επαγγελματία.

Ακόμη, μέσω της μακροχρόνιας μίσθωσης επαγγελματικού αυτοκινήτου ελαχιστοποιείται ο κίνδυνος απρόβλεπτων δαπανών, βελτιώνεται η ρευστότητα μιας επιχείρησης, υπάρχει πάντοτε ένα όχημα στη διάθεση της εταιρείας όποιο απρόοπτο και αν προκύψει, ενώ δεν χρειάζεται κάποιος επαγγελματίας να αφιερώσει πολύ χρόνο στη διαχείριση των οχημάτων του. Μπορεί να επενδύσει τον ίδιο χρόνο που κάποτε θα ξόδευε για να αποκτήσει και να συντηρήσει τα δικά του οχήματα σε άλλες πιο δημιουργικές επιχειρηματικά ενέργειες.

Leasing επαγγελματικού αυτοκινήτου: Κίνηση εξέλιξης-2

Παράλληλα η μακροχρόνια μίσθωση έχει και φορολογικά οφέλη, καθώς εξασφαλίζονται ελαφρύνσεις στο φορολογητέο εισόδημα των χρηστών της υπηρεσίας ή ακόμα και μηδενική επιβάρυνση.

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει και εξελίσσεται οι επιχειρήσεις οφείλουν να προσαρμόζονται εύκολα σε νέες απαιτήσεις χωρίς να είναι αγκιστρωμένες σε τάσεις του παρελθόντος. Η μακροχρόνια μίσθωση δεν τους δεσμεύει σε μια διαδικασία με περιττά κόστη και επιπλέον δαπάνες, αλλά προσφέρει νέες δυνατότητες.

Είναι μια κίνηση εξέλιξης και γίνεται με ένα κλικ εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή