Νέο Citroen C3 – Ξεχωριστό στυλ, απαράμιλλη άνεση

Νέο Citroen C3 – Ξεχωριστό στυλ, απαράμιλλη άνεση

Το C3, το μικρομεσαίο μπεστ σέλερ της Citroen, ταράζει πάλι τα νερά

2' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tο Citroen C3 αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα της μικρής κατηγορίας σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ είναι το μπεστ σέλερ της εταιρείας. Η 3η γενιά κατάφερε να πουλήσει πάνω από 750.000 αυτοκίνητα από το 2016 μέχρι σήμερα και το γαλλικό μοντέλο φρεσκάρεται, χαρίζοντας περισσότερο στυλ, προηγμένη τεχνολογία και φυσικά απαράμιλλη άνεση. Με ξεχωριστή αισθητική, σε μια κατηγορία γεμάτη με στερεότυπα, το Citroen C3 συνεχίζει να ταράζει τα νερά. Το δυναμικό στυλ του νέου μπροστινού μέρους υλοποιεί την «υπογραφή» από το πρωτότυπο cxperience. Eχει νέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED, νέες ζάντες αλουμινίου 16΄΄ και 17΄΄, καθώς και νέα σχεδίαση στα airbumps.

Το Citroen C3 επιτρέπει σε όλους να δημιουργήσουν το αυτοκίνητό τους σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Διαθέτει πλέον 97 χρωματικούς συνδυασμούς, με νέα εξωτερικά χρώματα, νέα εξωτερικά διακοσμητικά και νέα σχέδια, αλλά και χρώματα για την καμπίνα των επιβατών, η οποία προσφέρει απόλυτη αίσθηση άνεσης. Πρόκειται για ένα εύχρηστο μοντέλο με χρήσιμες σύγχρονες τεχνολογίες. Χαρακτηριστικά της εποχής του, τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες συνδεσιμότητας, συνθέτουν ένα σύνολο που αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπειρίας των οδηγών και των επιβατών από κάθε διαδρομή (Connect Assist, Connect Nav, Connect Play). Με τον εξοπλισμό αυτό, να συμπληρώνει τον ήδη μακρύ κατάλογο, με 12 συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είναι το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανωφέρεια, το σύστημα ανοιχτής ακρόασης, το αυτόματο φρενάρισμα, η αναγνώριση των σημάτων του ΚΟΚ και η αυτόματη ενεργοποίηση των προβολέων. 

Νέο Citroen C3 – Ξεχωριστό στυλ, απαράμιλλη άνεση-1
Διαθέτει νέα φωτιστικά σώματα LED, νέες ζάντες αλουμινίου 16΄΄ και 17΄΄, καθώς και νέα σχεδίαση στα airbumps.

Το Citroen C3, με τους γενναιόδωρους και ιδιαίτερα φιλόξενους χώρους του, προσφέρει άμεση αντίληψη της ευρυχωρίας στους επιβάτες, λόγω του σχεδιασμού του με το οριζόντιο κομψό ταμπλό, του πλάτους (1.379 mm), αλλά και του σχεδιασμού των καθισμάτων. Ο χώρος για τα πόδια των πίσω επιβατών είναι ένα επιπλέον ατού, ενώ ο χώρος αποσκευών ξεκινάει από τα 300 λίτρα.

Είναι ιδιαίτερα ευέλικτο, χάρη στον κύκλο στροφής που είναι μόλις 10,7 μέτρα. Το μήκος του είναι 3,99 μ. και παρέχει τις ιδανικές διαστάσεις για χρήση σε αστικό περιβάλλον. Εχει αποδοτικούς, τελευταίας γενιάς κινητήρες Euro 6, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά οικονομίας καυσίμων και επιδόσεων. Πιο συγκεκριμένα διατίθεται: με 3κύλινδρο βενζίνης PureTech 83 ίππων (PureTech 83 με σύστημα S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) και 110 ίππων (PureTech110 με σύστημα S&S και 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων) ή diesel BlueHDi 100 ίππων (BlueHdi 100 με σύστημα S&S και 5τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων). Για ακόμα περισσότερη ευελιξία και ευκολία στην οδήγηση, το Citroen C3 είναι επίσης διαθέσιμο και με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων EAT6 (PureTech 110 με S&S και EAT6).

Το Citroen C3 διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή εκκίνησης τις 13.500 ευρώ.

Νέο Citroen C3 – Ξεχωριστό στυλ, απαράμιλλη άνεση-2
Η καμπίνα προσφέρει απόλυτη αίσθηση άνεσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή