Δημήτρης Σταθάτος FIT&GO: Ένα συνεργείο αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών

Δημήτρης Σταθάτος FIT&GO: Ένα συνεργείο αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το συνεργείο Δημήτρης Σταθάτος FIT&GO Γλυφάδας, που λειτουργεί από το 1987, βρίσκεται δίπλα σας, ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας και εξασφαλίζοντάς σας λύσεις που αφορούν σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου, εξυπηρετώντας την ευρύτερη περιοχή των νοτίων προαστίων.

Υπηρεσίες που παρέχουμε: γενικό service αυτοκινήτου, αντικατάσταση αμορτισέρ- ελατηρίων, αντικατάσταση και επισκευή φρένων, έλεγχος και επισκευή εμπρόσθιου συστήματος, έλεγχος ΚΤΕΟ-φρενόμετρο και αμορτισερόμετρο, συντήρηση air condition, επισκευή ίσιωμα και βαφή ζαντών, διάγνωση βλαβών, διαγραφή ένδειξης service, αλλαγή λαδιών με εγκέφαλο BOSCH, επισκευή κρεμαργιέρας, αντικατάσταση και επισκευή ελαστικών, επισκευή αυτόματου κιβωτίου και κινητήρα, αλλαγή ιμάντα εκκεντροφόρου και αμπραγιάζ, ρύθμιση φώτων και γυάλισμα φαναριών, αντικατάσταση μπαταρίας.

Το συνεργείο και το βουλκανιζατέρ μας, καλύπτει με κέντρο την Γλυφάδα, το Ελληνικό και τη Βούλα καθώς και τις ευρύτερες περιοχές του λεκανοπεδίου της Αττικής. Για τα ελαστικά έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετήσουμε και πιο απομακρυσμένες περιοχές, εισάγοντας και τοποθετώντας ελαστικά των καλύτερων κατασκευαστών παγκοσμίως (CONTINENTAL- UNIROYAL-VIKING-BARUM-GENERAL-PIRELLI-BRIDGESTONE). Η ποιότητα των υπηρεσιών μας, η εγγύηση σε ανταλλακτικά και εργασία, η άμεση εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών σας, είναι οι αρχές με τις οποίες ξεκίνησε και θα συνεχίσει να πορεύεται η επιχείρησή μας. Σας εγγυόμαστε ότι θα αντιμετωπίσουμε το αυτοκίνητό σας, σαν να ήταν δικό μας. Επισκεφτείτε μας καθημερινές 08.00-19.00 και Σάββατο 08.00-14.00.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109631041, ή στο [email protected]
https://fitandgo-stathatos.gr/

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή