Citroën Smile Days – Το χαμόγελο επιστρέφει

Citroën Smile Days – Το χαμόγελο επιστρέφει

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στις συνήθειες μας, σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε χαρούμενοι και πιο ασφαλείς, η Citroën είναι εδώ με σκοπό να σας χαρίσει απλόχερα χαμόγελα. 

Η Citroën πιστή στην εταιρική της υπογραφή “Inspired By You”, εμπνέεται από τους πελάτες και τις ανάγκες τους και παρουσιάζει το πρόγραμμα “Citroën Smile Days”.

Αυτή την εποχή έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε ξανά και η CITROËN σας δίνει ακόμη έναν! CITROËN SMILE DAYS, μέχρι τις 15 Ιουνίου! Χαμογελάστε ελεύθερα με Μοναδικές Τιμές και όφελος έως 2.500€ και 5 χρόνια εγγύηση, στα αγαπημένα σας μοντέλα CITROËN! Η Citroën προσφέρει όλα τα μοντέλα της σε ειδικές προνομιακές τιμές, αποκλειστικά για τους υποψήφιους πελάτες της!

Μέσα από την πλήρη γκάμα μοντέλων της που αντανακλά το lifestyle κάθε ανθρώπου, το πρωτοποριακό πρόγραμμα CITROËN ADVANCED COMFORT® που εγγυάται ένα οδηγικό περιβάλλον απαλλαγμένο από άγχος, σε συνδυασμό με την 5ετή εγγύηση που προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα, η Citroën επιβεβαιώνει την εταιρική της δέσμευση “Inspired By You” και καλύπτει πλήρως τις επιθυμίες των πελατών της για απαράμιλλη ευκολία και ηρεμία σε κάθε διαδρομή. 

Η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή