Νέο Honda Transalp?

Για το μόνο που έχει κλειστά τα χαρτιά της είναι για το πολυσυζητημένο νέο Transalp.

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κυριολεκτικά ασταμάτητη η Honda φέτος στην παρουσίαση νέων μοντέλων αλλά και ιδεών.

Για το μόνο που έχει κλειστά τα χαρτιά της είναι για το πολυσυζητημένο νέο Transalp.

Μια από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες μοτοσυκλετες στην χώρα μας και όχι μόνο έρχεται να υποστηρίξει την γκάμα της Honda αλλά και να αποτελέσει σκαλοπάτι στην απόκτηση μιας Africa Twin.

Αν και τίποτα επίσημο δεν υπάρχει από πλευράς Honda όλα δείχνουν πως το νέο Transalp είναι προ των πυλών, θέλοντας να διακόψει την εμπορική επιτυχία που έχει το Yamaha Tenere 700 αλλά παράλληλα παρουσιάζοντας και την δίκη της Adventure πρόταση στην μεσαία κατηγορία αναβιώνοντας την μοτοσυκλέτα «παντός καιρού».

Η παραγωγή του Transalp σταμάτησε το 2012, όμως η Honda κράτησε το όνομα του και το δικαίωμα χρήσης του στην Ευρώπη μέχρι και το 2026.
Η γκάμα των on/off μοντέλων της Honda περιλαμβάνει τα CB500X, NC 750X και CRF 1100 Africa Twin με τα δυο πρώτα να έχουν πιο ασφάλτινο χαρακτήρα.

Ξεκάθαρα λοιπόν ένα μοντέλο με κινητήρα περίπου στα 850 κυβικά και με εκτός δρόμου προσανατολισμό είναι αυτό που λείπει και που θα συμπληρώσει την γκάμα της Ιαπωνικής εταιριας.

Αν και τίποτα επίσημο δεν υπάρχει από πλευράς Honda όλα δείχνουν πως το νέο Transalp είναι προ των πυλών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή