BMW M event με εκλεκτή παρουσία η BMW M5 CS στη Σπανός Α.Ε.

BMW M event με εκλεκτή παρουσία η BMW M5 CS στη Σπανός Α.Ε.

Η νέα BMW M5 CS πάτησε Ελλάδα και βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Σπανός Α.Ε.

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πάθος το μηχανοκίνητο αθλητισμό και με αποστολή την οδηγική απόλαυση. Το M είναι τo πιο ισχυρό γράμμα στον κόσμο για τους φίλους της BMW, καθώς συμβολίζει τις κορυφαίες εκδόσεις των αυτοκινήτων της βαυαρικής μάρκας.  

Την Παρασκευή 2 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Σπανός ΑΕ, καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά ένα ειδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής τη BMW M5 CS, την ισχυρότερη BMW που υπήρξε ποτέ. Επίσης, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν test drive με τη νέα BMW M4 Competition, έναν αθλητή υψηλών επιδόσεων για τον δρόμο και την πίστα.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μια BMW VIRTUAL Racing Experience σε ένα μοναδικό προσομοιωτή, το BMW SIM Racing Module. Η virtual αυτή εμπειρία, έδωσε την ευκαιρία στους καλεσμένους να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για τους δύο «ταχύτερους οδηγούς» από την Ελλάδα να βρεθούν στους ημιτελικούς αγώνες του BMW SIM Racing Tournament οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν τον Οκτώβριο στο Salzburg της Αυστρίας. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή