Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris Cross στο Βέλγιο

Οδηγούμε το νέο Toyota Yaris Cross στο Βέλγιο

Στους δρόμους των Βρυξελλών, το νέο Yaris Cross ξετύλιξε όλο του το ταλέντο, χαρίζοντας ιδιαίτερη άνεση και ευελιξία.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Toyota πέρασε στην κατηγορία των B-SUV και το νέο Yaris Cross είναι ο αντιπρόσωπός της. Μπορεί να “θυμίζει” Yaris, ωστόσο οι άνθρωποι της ιαπωνικής φίρμας αναφέρουν ότι το Yaris Cross είναι ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο. 

Στους δρόμους των Βρυξελλών, το νέο Yaris Cross ξετύλιξε όλο του το ταλέντο, χαρίζοντας ιδιαίτερη άνεση και ευελιξία. Η απόσταση από το έδαφος είναι 17 εκατοστά και το μήκος του φτάνει τα 4,18 μέτρα, ενώ εντός της καμπίνας συναντάμε μια γνώριμη εικόνα, η οποία έχει δανειστεί από το απλό Yaris. Οι χώροι είναι επαρκείς και ο χώρος αποσκευών είναι σχεδόν 400 λίτρα (έναντι του Yaris που είναι 286 λίτρα).

Ο οδηγός κάθεται ψηλά και κάτω από το καπό συναντάμε τον 3κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα των 125 ίππων, καθώς και την υβριδική έκδοση με τον 1.5 των 116 ίππων και 207 Nm ροπής. Ο τελευταίος είναι χαμηλότερης ισχύς, αλλά η οικονομία καυσίμου είναι αξιέπαινη. 

Περισσότερα για το νέο Toyota Yaris Cross θα μπορείτε να διαβάσετε στην εφημερίδα “Κ” της Κυριακής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή