Mustang Mach-E: Τρεις εκδόσεις με επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά»

Mustang Mach-E: Τρεις εκδόσεις με επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά»

Η νέα, αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E διατίθεται στην Ελλάδα σε τέσσερις εκδόσεις εκ των οποίων οι τρεις προσφέρονται με επιδότηση μέσω του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα Mustang Mach-E πραγματοποίησε πρόσφατα το ντεμπούτο της στη χώρα μας, με τους Έλληνες πελάτες να υποδέχονται με ενδιαφέρον το νέο μέλος της οικογένειας Mustang.

Στην ελληνική αγορά, η νέα Mustang Mach-E είναι διαθέσιμη από το λανσάρισμά της σε τέσσερις εκδόσεις – δύο με κίνηση στους πίσω τροχούς και δύο τετρακίνητες με μπαταρία 75 και 98kWh – εκ των οποίων οι τρείς επωφελούνται των προνομίων του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».

Mustang Mach-E: Τρεις εκδόσεις με επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά»-1

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι πελάτες που επιθυμούν σήμερα να αποκτήσουν στη χώρα μας τη νέα Mustang Mach-E σε οποιαδήποτε από τις εκδόσεις 75kWh 269PS RWD, 98kWh 294PS RWD και 75kWh 269 PS AWD να μπορούν να λάβουν επιδότηση ύψους 6.000 ευρώ.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι τιμές της νέας Mustang Mach-E στις τέσσερις διαθέσιμες εκδόσεις της με και χωρίς την επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά»:

Mustang Mach-E: Τρεις εκδόσεις με επιδότηση από το πρόγραμμα «Κινούμαι ηλεκτρικά»-2

Τελευταίες ειδήσεις

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή