ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Τον Μάιο 2022 η έκθεση «Aυτοκίνηση Anytime»

ton-maio-2022-i-ekthesi-aytokinisi-anytime-561522583

Η μεγαλύτερη και μοναδική έκθεση αυτοκινήτου της χώρας, η «Aυτοκίνηση Anytime», μετατίθεται για τον Μάιο του 2022 στον ίδιο εκθεσιακό χώρο. Η αλλαγή ημερομηνίας γίνεται κατόπιν προτροπής και με τη σύμφωνη γνώμη των Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, που στηρίζουν στο σύνολό τους το μεγαλύτερο αυτοκινητιστικό γεγονός της χώρας.

Βασικός λόγος της αλλαγής ημερομηνίας της έκθεσης, που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί στις 23-31 Οκτωβρίου 2021 στο Metropolitan Expo, είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται σε παγκόσμιο επίπεδο στην παράδοση καινούργιων αυτοκινήτων, γεγονός που δεν θα επέτρεπε αυτό το χρονικό διάστημα την παρουσίαση των νέων μοντέλων και το κλείσιμο πολλών νέων παραγγελιών αυτοκινήτων. 

H «Αυτοκίνηση Anytime» έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα των έως τώρα εκθέσεων και δράσεων γύρω από τον κόσμο του αυτοκινήτου και της ηλεκτροκίνησης, φιλοξενώντας παράλληλα τις μεγαλύτερες και περισσότερες νέες πρεμιέρες μοντέλων τού σήμερα και του αύριο. Κατά τη διάρκειά της έχει προγραμματιστεί επιπλέον μια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων, όπως events σε συνεργασία με εταιρείες-κολοσσούς του κλάδου, test drives νέων μοντέλων, διοργάνωση θεματικών ομιλιών από διακεκριμένους επαγγελματίες του χώρου, καθώς και ένα εξαιρετικά δομημένο συνέδριο παγκόσμιου βεληνεκούς. Με πληρότητα συμμετοχών 100%, έχει προγραμματιστεί σε κάθε της λεπτομέρεια και έχει σχεδιαστεί από τους πιο έμπειρους και εξειδικευμένους διοργανωτές εκθέσεων αυτοκινήτου με μοναδικό σκοπό να ικανοποιήσει απόλυτα τόσο το κοινό όσο και τους συμμετέχοντες εκθέτες, που την τιμούν κάθε χρόνο με την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους. Στόχος είναι να μετατρέψει την Αθήνα, τις ημέρες διεξαγωγής της, σε ένα future innovative hub όσον αφορά τον κόσμο των μετακινήσεων και του αυτοκινήτου. Ηλεκτροκίνηση, εναλλακτικές μορφές μετακίνησης, πρωτότυπα οχήματα, νέες τεχνολογίες και εφαρμογές του μέλλοντος, έξυπνες πόλεις, αλλά κυρίως η οικολογική μετακίνηση, θα αποτελέσουν μέρος των θεματικών εκδηλώσεων της έκθεσης.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η «Καθημερινή» και ο ΣΚΑΪ.