Οδηγούμε την ηλεκτρική BMW i4 των 544 ίππων

Οδηγούμε την ηλεκτρική BMW i4 των 544 ίππων

Μπορεί μέχρι σήμερα οι κινήσεις της BMW στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας να περιορίζονταν σε δύο μόλις μοντέλα, εντούτοις η συνέχεια αποδεικνύεται περισσότερο τολμηρή και καινοτόμα

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί μέχρι σήμερα οι κινήσεις της BMW στον τομέα της ηλεκτρικής κινητικότητας, στην πιο «αγνή» μάλιστα μορφή της, να περιορίζονταν σε δύο μόλις μοντέλα (λέγε με i3 και iΧ3), εντούτοις η συνέχεια αποδεικνύεται περισσότερο τολμηρή και καινοτόμα.

Έτσι, μετά την ολοκαίνουργια iX, που εξ ορισμού αποτελεί πλέον την ναυαρχίδα των νέων ηλεκτρικών προτάσεων του Γερμανού κατασκευαστή, η BMW ρίχνει σήμερα στην αρένα του είδους την i4 που φέρνει την ηλεκτρική κινητικότητα ακόμα πιο κοντά στον πυρήνα της μάρκας. Που φυσικά, για όσους συντονισμένους με τα δρώμενα στο μαγικό κόσμο των τεσσάρων τροχών, είναι εδώ και δεκαετίες άμεσα συνυφασμένη με τις επιδόσεις και την οδηγική τέρψη πίσω από το τιμόνι. Στοιχεία με τη σειρά τους που μέχρι πρότινος αποτελούσαν «ειδικό προνόμιο» γνώριμων κατασκευών από το Μόναχο που εξακολουθούν να κοσμούνται από τα διακριτικά του M Division.

Διαβάστε περισσότερα στο 4troxoi.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή