Πόσο εύκολη είναι η απόκτηση ολοκαίνουργίου αυτοκινήτου; Ήρθε το Easy Leasing!
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
πόσο-εύκολη-είναι-η-απόκτηση-ολοκαίνο-2393427

Πόσο εύκολη είναι η απόκτηση ολοκαίνουργίου αυτοκινήτου; Ήρθε το Easy Leasing!

Με το Easy Leasing της Avis μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε με μακροχρόνια μίσθωση με τους δικούς σας όρους.

Η νέα υπηρεσία Easy Leasing από την Avis προσφέρει μία ευέλικτη και οικονομική λύση σε ιδιώτες και επαγγελματίες

Δεν χρειάζεται να ψάχνετε άλλο! Με το Easy Leasing της Avis μπορείτε να αποκτήσετε το αυτοκίνητο που ονειρεύεστε με μακροχρόνια μίσθωση με τους δικούς σας όρους, προσαρμόζοντας την προσφορά που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις.

Πώς γίνεται;
Τόσο απλά! Μέσα από το ανανεωμένο myavis.gr site, μπορείτε να επιλέξετε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που θέλετε, να διαμορφώσετε την προσφορά που σας ταιριάζει επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά που θέλετε και να αποκτήσετε αυτοκίνητο με Avis Leasing , εύκολα, γρήγορα και 100% online. Η υπηρεσία αφορά είτε leasing για ιδιώτες, είτε leasing για επαγγελματίες. Μέσα από το εύκολο περιβάλλον περιήγησης θα βρείτε εύκολα αυτό που αναζητάτε , ενώ μπορείτε να πληροφορηθείτε για όλα τα προϊόντα της Avis από τα κεντρικά Menus. Επιπλέον, με τα νέα φίλτρα που έχουν προστεθεί, μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα όλες τις προσφορές που σας ενδιαφέρουν. 

Easy Leasing: Το λέει και από μόνο του. Η ευκολία σε πρώτο πλάνο!
Εάν είστε στη διαδικασία αναζήτησης αυτοκινήτου, το Easy Leasing είναι ο πιο εύκολος και έξυπνος τρόπος να το αποκτήσετε. Με την ευελιξία και το απλουστευμένο online σύστημα της Avis, μπορείτε να βρείτε άμεσα τις προσφορές με την ένδειξη Easy Leasing και να επωφεληθείτε από προνόμια που σας παρέχουν ξεγνοιασιά! Η Avis αναλαμβάνει όλα τα… έξοδά σας και εσείς το μόνο που έχετε είναι να παραλάβετε το νέο σας αυτοκίνητο.

Ο κάθε χρήστης μπορεί να ορίσει online τα παρακάτω χαρακτηριστικά του συμβολαίου του: 

– Διάρκεια Συμβολαίου
– Επιλογή Προκαταβολής ή μη 
– Χρώμα αυτοκινήτου
– Χιλιόμετρα χρήσης αυτοκινήτου

Άμεσα, μετά την επιλογή των χαρακτηριστικών που θέλετε, ενημερώνεστε για τη διαθεσιμότητα και την ημερομηνία παράδοσης του αυτοκινήτου ώστε να γνωρίζετε πότε θα έχετε το νέο σας αυτοκίνητο.

Με το Easy Leasing, αφενός θα έχετε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο όπως το θέλετε, αφετέρου θα επωφεληθείτε και από όλα τα προνόμια του Avis Leasing. 

Ποια είναι τα προνόμια Avis Leasing;
Με το Avis Leasing έχετε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο, πληρώνοντας μόνο το σταθερό μηνιαίο μίσθωμα  – το οποίο έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε στα «μέτρα» σας με τις Easy Leasing προσφορές – για τα χρόνια που θα το έχετε στην κατοχή σας. Ακόμη, επωφελείστε διπλά, καθώς το Avis Leasing καλύπτει τα πάντα, όλα τα έξοδα για Service, την αλλαγή ελαστικών, τα τέλη κυκλοφορίας, καθώς και την πλήρη ασφάλιση ίδιων ζημιών και ότι έκτακτο έξοδο προκύψει.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή