Κανένα ταξίδι δεν είναι αδύνατο
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
κανένα-ταξίδι-δεν-είναι-αδύνατο-561576505

Κανένα ταξίδι δεν είναι αδύνατο

Το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών της nrg για ηλεκτροκίνητα οχήματα.

Τα ηλεκτροκίνητα οχήματα έχουν εμφανιστεί δυναμικά και στην ελληνική αγορά, προσφέροντας πιο οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις. Πρώτο μέλημα των κατόχων τους είναι οι δυνατότητες που τους παρέχουν σε αυτονομία και κατά πόσο θα μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες τους για φόρτιση στην ελληνική επικράτεια. Το τελευταίο διάστημα έχει αναπτυχθεί στην Ελλάδα ένα μεγάλο δίκτυο ταχυφορτιστών από την nrg. Πλέον κανένα μεγάλο ταξίδι δεν είναι αδύνατο.

Σε λιγότερο από μισή ώρα οι ταχυφορτιστές του δικτύου incharge της nrg μπορούν να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα έως και το 80% της δυναμικότητάς του. Οι 23 από τους 30 ταχυφορτιστές έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια αυτοκινητοδρόμων ΣΕΑ της AVIN και της Shell του Ομίλου Motor Oil και καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.

Κανένα ταξίδι δεν είναι αδύνατο-1

Μέσω της εφαρμογής incharge και της αντίστοιχης διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κάποιος οδηγός να εντοπίσει το σημείο και το είδος φόρτισης που επιθυμεί, να παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισης, να ολοκληρώσει την πληρωμή του και να εξυπηρετηθεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ακόμη το πρόγραμμα incharge HOME, ειδικά διαμορφωμένο για τους οικιακούς πελάτες της nrg (κατόχους ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υρβιδικού οχήματος), εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας. Παράλληλα προσφέρει και άλλα προνόμια, όπως δωρεάν ηλεκτρική ενέργεια για έναν ολόκληρο χρόνο για φόρτιση από το σπίτι, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή, πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart και δωρεάν συνδρομή nrg Green.

Κανένα ταξίδι δεν είναι αδύνατο-2

Ολοκληρωμένες λύσεις προσφέρονται και για τις επιχειρήσεις. Μέσω του προγράμματος incharge BUSINESS οι επιχειρήσεις μπορούν να προμηθευτούν σταθμούς φόρτισης για τα δικά τους ηλεκτροκίνητα οχήματα. Η nrg αναλαμβάνει την αυτοψία της εγκατάστασης, την τοποθέτηση των σταθμών φόρτισης, την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και λειτουργίας καθώς και την προβολή στο δίκτυο incharge.

Οι φορτιστές AC της nrg έχουν εύρος ισχύος 7,4 έως 22 kW και οι φορτιστές τύπου DC έχουν αντίστοιχα εύρος ισχύος από 30 έως 180 kW. Όλοι διαθέτουν ενσωματωμένο μετρητή ενέργειας, επικοινωνία μέσω Ethernet Wifi ή 4G/5G και δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της καλής τους λειτουργίας μέσω εφαρμογής.

Κανένα ταξίδι δεν είναι αδύνατο-3
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή