Συνεργασία Volvo με Google για το νέο, προηγμένο infotainment
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
συνεργασία-volvo-με-google-για-το-νέο-προηγμένο-infota-561629983

Συνεργασία Volvo με Google για το νέο, προηγμένο infotainment

Το σύστημα, που αναπτύχθηκε από τη Volvo σε συνεργασία με την Google, επαναπροσδιορίζει τη φύση του infotainment στο αυτοκίνητο.

Η Volvo έχει αναβαθμίσει το σύστημα πολυμέσων των μοντέλων της με ενσωματωμένες υπηρεσίες Google, μιας και βασίζεται στο Android Automotive OS.

Το εύκολο interface βοηθάει τον χρήστη να εξοικειωθεί άμεσα, ενώ η συνδεσιμότητα είναι ασυναγώνιστη. Πιο συγκεκριμένα, με την εισαγωγή των προσωπικών στοιχείων του λογαριασμού Google, συγχρονίζονται όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιεί ο χρήστης στις υπόλοιπες συσκευές, όπως το smartphone, το tablet κλπ. Το αμιγώς ηλεκτρικό XC40 Recharge ήταν το πρώτο μοντέλο της Volvo που εφοδιάστηκε με το σύστημα αυτό, αλλά ακολούθησαν τα XC60, S90, V90 και V90 Cross Country.

Συνεργασία Volvo με Google για το νέο, προηγμένο infotainment-1

Η συνεργασία της Volvo με τη Google, βοηθάει τους ιδιοκτήτες να βιώνουν μια γνώριμη εμπειρία χρήσης, αλλά να είναι προσαρμοσμένη για hands-free αλληλεπίδραση κατά την οδήγηση. Παράλληλα, το Πακέτο Digital Υπηρεσιών περιλαμβάνει πρόσβαση σε εφαρμογές και υπηρεσίες Google, την εφαρμογή Volvo Cars App, τον ασύρματο φορτιστή τηλεφώνου, καθώς και το σύνολο των δεδομένων που απαιτείται για να λειτουργήσουν οι υπηρεσίες.

Συνεργασία Volvo με Google για το νέο, προηγμένο infotainment-2

Υπηρεσίες και εφαρμογές Google εμπλουτίζουν την λειτουργικότητα του βασισμένου στο Android συστήματος, προσφέροντας βοήθεια φωνητικού ελέγχου από το Google Assistant, την καλύτερη πλοήγηση στην κατηγορία μέσω του Google Μaps, καθώς κι ένα ευρύ οικοσύστημα από ειδικά προσαρμοσμένες in-car εφαρμογές μέσω του Google Play.

Συνεργασία Volvo με Google για το νέο, προηγμένο infotainment-3

Με το Google Assistant, οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωνή τους για να χειριστούν λειτουργίες, ενώ διατηρούν την προσοχή τους στο δρόμο. Μεταξύ άλλων, μπορούν να ρυθμίσουν τη θερμοκρασία, να ορίσουν έναν προορισμό, να παίξουν μουσική και podcast και να στείλουν μηνύματα, έχοντας σε όλες τις περιπτώσεις τα χέρια τους στο τιμόνι.

Οι εφαρμογές μουσικής και media, βελτιστοποιημένες και προσαρμοσμένες για χρήση σε αυτοκίνητα, διατίθενται μέσω του Google Play, ενώ το Google Maps θα μπορεί να παρέχει ενημερωμένα δεδομένα για τους χάρτες και την κυκλοφορία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή