Αυτοκίνητο με μηνιαία συνδρομή, για όσο το θες και χωρίς δεσμεύσεις
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
αυτοκίνητο-με-μηνιαία-συνδρομή-για-όσ-561638584

Αυτοκίνητο με μηνιαία συνδρομή, για όσο το θες και χωρίς δεσμεύσεις

Στη ζωή μας έχουμε επιλέξει πολλά πράγματα να λειτουργούν κάτω από μια μηνιαία συνδρομή. Η τηλεόρασή μας, η μουσική που ακούμε, ακόμα και το γυμναστήριό μας. Γιατί λοιπόν να μην είναι και το αυτοκίνητό μας έτσι;

Με το Switch by Avis έχεις άμεσα το αυτοκίνητο που θέλεις για τις ανάγκες της καθημερινότητάς σου με μηνιαία συνδρομή, διαλέγοντας εύκολα και γρήγορα αυτό που θες, ανάμεσα από ειδικά διαμορφωμένες κατηγορίες αυτοκινήτου της Avis.

Η online συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου Switch by Avis, είναι διαθέσιμη τόσο για ιδιώτες όσο και για επαγγελματίες, που αναζητούν οικονομικές λύσεις μετακίνησης, χωρίς μακροχρόνιες δεσμεύσεις και χρονοβόρες διαδικασίες.

Για ποιο λόγο να κάνεις Switch;

ΔΕΝ είναι leasing, ΔΕΝ είναι ενοικίαση αυτοκινήτου και ΔΕΝ είναι αγορά αυτοκινήτου! Απλά, όποτε χρειαστείς αυτοκίνητο με το Switch by Avis θα το έχεις… χωρίς προκαταβολή και κρυφές χρεώσεις. Αν οι ανάγκες που χρειάζεσαι αυτοκίνητο είναι για πολύ συγκεκριμένο διάστημα, αν δεν θέλεις να δεσμευτείς μακροχρόνια και χρειάζεσαι άμεσα αυτοκίνητο, εύκολα και γρήγορα, τότε το Switch by Avis είναι αυτό που ψάχνεις. Ακόμα κι εάν άλλαξαν τα πλάνου σου και χρειάζεσαι μεγαλύτερο ή μικρότερο αυτοκίνητο μετά από κάποιο διάστημα, μπορείς εύκολα να αλλάξεις το πλάνο της συνδρομής σου.

Πώς γίνεται αυτό;

Επιλέγεις την κατηγορία του οχήματος που θες χωρίς τη δέσμευση ενός μακροχρόνιου συμβολαίου και χωρίς κόστος εγγραφής. Διαλέγεις την ημέρα και το σημείο που σε εξυπηρετεί (ακόμα και στο σπίτι σου), πληρώνεις online και παραλαμβάνεις το αυτοκίνητό σου εντός 2 ημερών. Με απαλλαγή από δαπάνες χρήσης για ασφάλιση, τέλη κυκλοφορίας, service και αλλαγή ελαστικών. Η ελάχιστη διάρκεια της συνδρομής είναι ένας μήνας και στη συνέχεια επιλέγεις εσύ για πόσο ακόμα θες να είναι ενεργή. Σε περίπτωση ακύρωσης ακόμα και στο πρώτο μήνα συνδρομής, δε χρειάζεται να ανησυχείς αφού δεν υπάρχει επιβάρυνση, μόνο το ποσό της μηνιαίας συνδρομής σου. 

Είναι τόσο εύκολο; Δες το και μόνος σου!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και 100% online. Σε 3 βήματα θα έχεις το αυτοκίνητο που θες:

1. Βρες το πλάνο που σου ταιριάζει επιλέγοντας Κατηγορία Αυτοκινήτου, Σταθμό εξυπηρέτησης και όρισε την ημερομηνία παραλαβής του αυτοκινήτου σου.
2. Δημιούργησε το προφίλ σου. Θα χρειαστείς δίπλωμα οδήγησης και μια κάρτα πληρωμής για να ολοκληρώσεις τη συνδρομή σου.
3. Είσαι έτοιμος για τη παραλαβή του οχήματος σου.

Φυσικά όλα τα παραπάνω γίνονται μέσω του ανανεωμένου site της Avis, το οποίο έχει απλοποιήσει τις διαδικασίες, ώστε να βρεις άμεσα αυτό που ψάχνεις και να το “κλείσεις”.

Οι κατηγορίες αυτοκινήτου για το Switch by Avis είναι:

  • City & City Auto: Ιδανική επιλογή για όποιον χρειάζεται αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις μέσα στην πόλη.
  • Economy: Χαμηλή κατανάλωση σε καύσιμο και άνεση στις μετακινήσεις.
  • Premium: High End τεχνολογία, πλούσιος εξοπλισμός, άνετη οδήγηση από γνωστούς κατασκευαστές.
  • Small SUV: Μια δημοφιλής κατηγορία που συνδυάζει μεγάλη ευελιξία και πρακτικότητα. Ιδανική για περιπετειώδεις αποδράσεις.
  • Electric: Το αύριο της αυτοκίνησης είναι ηλεκτρικό και η Avis προσφέρει όχημα με μηδενικούς εκπεμπόμενους ρύπους.

Aυτοκίνητο όταν και όπως το θες, με μηνιαία συνδρομή από το Switch by Avis.

Μπες σήμερα στο Switch by Avis και διάλεξε το δικό σου αυτοκίνητο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή