Νέο Citroen C3 Corporate

Πρώτη θέση στις προτιμήσεις εταιρικών πελατών στην κατηγορία του.

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σημαντικότερη κατηγορία στην αγορά των εταιρικών αυτοκινήτων, είναι αυτή της κατηγορία B Hatch (αυτοκίνητα μήκους έως 4μ.), της οποίας το μερίδιο αγοράς είναι το μεγαλύτερο με διαφορά. 

Οι χρήστες των εν λόγω οχημάτων επικεντρώνονται σε μεγάλο ποσοστό σε πωλητές, merchandiser, ιατρικούς επισκέπτες κτλ. με κύρια κριτήρια επιλογής την λιανική τιμή προ φόρων (χαμηλότερη από 12.000€) για πλήρη απαλλαγή από την φορολόγηση του χρήστη, το χαμηλό κόστος χρήσης, τον εξοπλισμό άνεσης και τον μοντέρνο σχεδιασμό.

Σύμφωνα με την ανωτέρω ανάλυση αγοράς, η Citroën Hellas προχώρησε σε συνεργασία με τον κατασκευαστή (Stellantis), στην δημιουργία μιας στοχευμένης έκδοσης που να καλύπτει πλήρως τις ανωτέρω ανάγκες, το Citroën C3 Corporate.

Ο χρήστης του C3 Corporate επωφελείται σημαντικά, καθώς δεν υπάρχει καταλογισμός τεκμαρτού εισοδήματος (φόρος χρήσης), και ταυτόχρονα απολαμβάνει μια ολοκληρωμένη έκδοση από πλευράς εξοπλισμού ασφάλειας και άνεσης και όχι μια “βασική” έκδοση.

Για τους παραπάνω λόγους, τo Citroën C3 Corporate παρουσίασε Year on Year growth για το 2021, μια αύξηση κατά 106,3% σε σχέση με το 2020 και κατέλαβε την 1η θέση των εταιρικών πωλήσεων στην κατηγορία του.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή