incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με την υπογραφή της nrg
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
incharge-το-μεγαλύτερο-δίκτυο-ταχυφορτιστών-562184002

incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με την υπογραφή της nrg

Η ηλεκτρική κινητικότητα αλλάζει τα δεδομένα στην Ελλάδα με την nrg. Το incharge της nrg αποτελεί μια ολοκληρωμένη σουίτα υπηρεσιών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα μας.

Με την ηλεκτρική κινητικότητα να μην αποτελεί πλέον «ευχή» αλλά πραγματικότητα που συνεχίζει να κερδίζει διαρκώς έδαφος και στη χώρα μας, η nrg έρχεται να ανταποκριθεί στα κελεύσματα των καιρών και στις απαιτήσεις των σύγχρονων καταναλωτών εξελισσόμενη με ταχείς ρυθμούς και υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι σε κάθε καταναλωτή σε έναν ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας που καθιστά το ταξίδι στο μαγικό κόσμο της ηλεκτροκίνησης ακόμα πιο προσιτό και συναρπαστικό για όλους.

incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με την υπογραφή της nrg-1

Σε αυτό το περιβάλλον και στο πλαίσιο των διαρκώς εξελισσόμενων υπηρεσιών της, η nrg παρέχει σήμερα μέσω του πρωτοποριακού δικτύου φόρτισης incharge τις πιο σύγχρονες, αποτελεσματικές και απόλυτα ολοκληρωμένες λύσεις φόρτισης για τα plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, με 57 ταχυφορτιστές να έχουν εγκατασταθεί σε στρατηγικά σημεία του εθνικού δικτύου και στα πρατήρια αυτοκινητοδρόμων Shell και Avin του Ομίλου Motor Oil. Με αυτούς τους προηγμένης τεχνολογίας και απόδοσης ταχυφορτιστές, οι οποίοι είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτροκίνητο όχημα έως και στο 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε λιγότερο από μισή ώρα, προσφέρεται πλέον η δυνατότητα στον οδηγό ηλεκτρικού αυτοκινήτου να ταξιδέψει στη χώρα με ευκολία και ασφάλεια. Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου και με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, στόχος της nrg είναι η δημιουργία πάνω από 1.000 σημείων φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων σε όλη την χώρα μέχρι το τέλος του 2022.

incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με την υπογραφή της nrg-2
incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με την υπογραφή της nrg-3

Από τη μεριά του, το incharge BUSINESS αποτελεί όχι μόνο την ιδανική επιλογή για τις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυό της nrg αλλά και την πιο ολοκληρωμένη λύση φόρτισης. Η nrg καλύπτει άμεσα και ολοκληρωμένα όλες τις ανάγκες φόρτισης για κάθε επιχείρηση: από την αυτοψία, την προμήθεια και την εγκατάσταση του φορτιστή έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης συντήρησης και προβολής της υπηρεσίας incharge.

incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα με την υπογραφή της nrg-4

Η εφαρμογή incharge σας λύνει τα χέρια

Υποστηρίζοντας τους πελάτες των plug-in υβριδικών και ηλεκτρικών αυτοκινήτων στον προγραμματισμό των ταξιδιών τους, η εφαρμογή incharge αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για κάθε οδηγό ο οποίος μπορεί εύκολα μέσω της οθόνης ενός smartphone να απολαύσει απρόσκοπτα προηγμένες υπηρεσίες φόρτισης για το ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό αυτοκίνητό του, από οποιοδήποτε σημείο και αν βρίσκεται. Πιο συγκεκριμένα, μέσω της προηγμένης εφαρμογής incharge οι πελάτες μπορούν να εντοπίσουν το σημείο φόρτισης που τους εξυπηρετεί, να επιλέξουν το είδος φόρτισης που επιθυμούν, να παρακολουθούν από απόσταση την εξέλιξη της φόρτισης αλλά και να έχουν πρόσβαση στο αναλυτικό ιστορικό όλων των φορτίσεών τους. Την ίδια στιγμή, το προηγμένο app προσφέρει επιπλέον δυνατότητες όπως άμεση εξυπηρέτηση όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας αλλά και την ολοκλήρωση της πληρωμής κάθε συνεδρίας φόρτισης του plug-in υβριδικού ή ηλεκτρικού του αυτοκινήτου. Απλά, γρήγορα και με απόλυτη διαφάνεια.

Μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102 ή στο 18101.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή