Η πραγματικά ευέλικτη μετακίνηση στο μέλλον θα είναι Be Flex
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
η-πραγματικά-ευέλικτη-μετακίνηση-στο-562246072

Η πραγματικά ευέλικτη μετακίνηση στο μέλλον θα είναι Be Flex

Αλλάζουν οι εποχές, αλλάζουν και οι ανάγκες, και κατ’ επέκταση και οι τρόποι κάλυψης τους. Η επιλογή, απόκτηση και χρήση του αυτοκινήτου μας θεωρείται μια από αυτές τις περιπτώσεις. Συγκεκριμένα, η αγορά οχήματος που τα προηγούμενα χρόνια θεωρούνταν επένδυση, πλέον θεωρείται περιττή δαπάνη. Κι αυτό γιατί σταδιακά τα οχήματα, χρόνο με τον χρόνο αρχίζουν και χάνουν την αξία τους όπως είναι αναμενόμενο με την καθημερινή χρήση, αλλά και τη φθορά που μπορεί να προκύψει από κάποιο έκτακτο συμβάν. Έτσι, φτάσαμε στην ανάγκη της μετακίνησης χωρίς την έννοια της ιδιοκτησίας, και στο θεσμό του leasing ή αλλιώς της μακροχρόνιας μίσθωσης.

Και ενώ αυτός ο τρόπος μίσθωσης προσφέρει ευελιξία στο χρήστη, γιατί δεν χρειάζεται να δαπανηθεί κάποιο αρχικό κεφάλαιο ή να εκταμιευτεί ένα καταναλωτικό δάνειο για την αγορά του, πλέον υπάρχουν υπηρεσίες που διευκολύνουν τον οδηγό ακόμη περισσότερο! Πρόκειται για την υπηρεσία Be Flex, έναν νέο τρόπο απόκτησης και χρήσης αυτοκινήτου, που συνδυάζει όλα τα οφέλη του παραδοσιακού Leasing μαζί με την μεγάλη ευελιξία, που απορρέει από τη διάρκεια μίσθωσης του οχήματος.

Η πραγματικά ευέλικτη μετακίνηση στο μέλλον θα είναι Be Flex-1

Με το Be Flex, ο υποψήφιος ενδιαφερόμενος, επιλέγει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του και δεδομένου ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, έχει τη δυνατότητα να το κρατήσει για όσο καιρό επιθυμεί. Η συμμετοχή μάλιστα για την Be Flex υπηρεσία, είναι η απλή καταβολή μιας εφάπαξ συνδρομής, καθώς και μιας μορφής εγγύηση η οποία περιλαμβάνει 2 μηνιαία μισθώματα και ένα ακόμη, αυτό του τρέχοντος μήνα.

Το Be Flex δίνει στο χρήστη τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει μέχρι και 20.000 χλμ ανά έτος, με τον ελάχιστο χρόνο μίσθωσης να έχει διάρκεια από 1 έως και 18 μήνες, χρονικό διάστημα το οποίο συγκριτικά με το παραδοσιακό leasing και τους χρονικούς περιορισμούς του, φέρνει την καινοτομία στον τομέα της άνεσης. Μέχρι τώρα η παραδοσιακή μορφή ευέλικτης μίσθωσης, ήθελε τον ενδιαφερόμενο να δεσμεύεται συνήθως με συμβόλαια μεγάλης διάρκειας, άλλοτε 36 μηνών και άλλοτε 48 ή ακόμη και 60 μηνών ενώ αποζητούσε ταυτόχρονα, μεγάλες προκαταβολές. Σε αντίθεση με ό,τι παρουσιάζει το leasing, η φιλοσοφία της Be Flex υπηρεσίας, είναι να υπάρχει η εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στο επιθυμητό όχημα, χωρίς υπέρογκες προκαταβολές, και όσο το δυνατόν λιγότερο απαιτούμενο χρόνο στην χρήση του οχήματος.

Η πραγματικά ευέλικτη μετακίνηση στο μέλλον θα είναι Be Flex-2

Στην περίπτωση που έπειτα από τη λήξη της 18μηνής σύμβασης που δίνεται από το πρόγραμμα Be Flex, ο οδηγός επιθυμεί να αγοράσει το αυτοκίνητο, μπορεί να το κάνει πολύ εύκολα και σε πιο προνομιακή και πιο ανταγωνιστική τιμή, από τα τρέχοντα δεδομένα της αγοράς.

Αυτό που καθιστά την εν λόγω υπηρεσία, το μέλλον στη μετακίνηση είναι ότι πρόκειται για μια συνδρομητική υπηρεσία μέσα από την οποία, οι ενδιαφερόμενοι έχουν πρόσβαση σε ένα σύγχρονο στόλο οχημάτων, ευέλικτα και άμεσα, χωρίς γραφειοκρατικές διαδικασίες, με ελάχιστη χρονική διάρκεια το εύλογο διάστημα από 1-18 μήνες. Η συνδρομή στο Be Flex απαλλάσσει τον χρήστη από υποχρεώσεις όπως τέλη κυκλοφορίας, service και την αλλαγή ελαστικών. Την ίδια στιγμή παρέχει κάλυψη μικτής ασφάλειας και 24ωρη οδική βοήθεια στην περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος.

Η προνομιακή υπηρεσία Be Flex, αποτελεί ένα από τα πλεονεκτήματα του να επιλέγει κανείς για τη μετακίνησή του, την Yours Car Rental, την Ελληνική Εταιρεία μίσθωσης επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των μετακινήσεων. Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε εδώ.

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή