ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το νέο DS 7 στην Ελλάδα

ωΗ DS Automobiles ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του νέου DS 7 στην ελληνική αγορά. Όντας το πρώτο μοντέλο της DS, το DS 7 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2017 και η έλευσή του ένα χρόνο αργότερα, ξεχωρίζει στην Premium C SUV κατηγορία.

Το νέο DS 7 στην Ελλάδα

Η DS ανακοίνωσε την έναρξη της διάθεσης του νέου DS 7 στην ελληνική αγορά. Όντας το πρώτο μοντέλο της DS Automobiles, το DS 7 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό το 2017 και η έλευσή του ένα χρόνο αργότερα, ξεχωρίζει στην Premium C SUV κατηγορία.

Στη δεύτερη γενιά του μοντέλου, το νέο DS 7 έρχεται με νέα δυναμική σχεδίαση, πληθώρα νέων τεχνολογιών και πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα, ενώ διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα στοιχεία που το ανέδειξαν και το καταξίωσαν στην ελληνική αγορά.

Το νέο DS 7 στην Ελλάδα-1

Το νέο DS 7, συνδυάζει την υψηλή τεχνογνωσία με την μοναδική κομψότητα και χαρακτηρίζεται από την απαράμιλλη άνεση και τις νέες εξηλεκτρισμένες μονάδες ισχύος έως και 360 ίππους. Εξελιγμένο από την DS PERFORMANCE, το νέο DS 7 E-TENSE 4×4 360 διαθέτει plug-in υβριδικό σύστημα 360 ίππων με ένα προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, τροχούς και φρένα μεγάλης διαμέτρου που υποστηρίζουν το δυναμικό του προφίλ.

Τοποθετημένο στην πιο δημοφιλή κατηγορία (Premium C-SUV) που έχει μερίδιο 41,3%, το νέο DS 7 ξεχωρίζει με τις εντυπωσιακές του αναλογίες. Έχοντας το μεγαλύτερο μήκος 4.593 mm, το μεγαλύτερο μεταξόνιο 2.738 mm και το μεγαλύτερο πλάτος 1.906 mm από τους ανταγωνιστές του, προσφέρει αξιοσημείωτη άνεση στους επιβάτες του και εξασφαλίζει μία ήρεμη οδηγική εμπειρία. Επιπλέον έχοντας το μεγαλύτερο χώρο αποσκευών, ο οποίος παραμένει αμετάβλητος, τόσο στις θερμικές, όσο και στις Plug-in Hybrid εκδόσεις του, το νέο DS 7 αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση, που καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr