Ανανεωμένο Abarth 595

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Abarth παρουσίασε το ανανεωμένο 595, το οποίο διαφέρει από τον προκάτοχό του εμφανισιακά κυρίως στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, στον διαχύτη, αλλά και στα φώτα. Προστέθηκαν τα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED σε κυκλικό σχήμα και διαθέτει νέα χρώματα (κίτρινο, κόκκινο και γκρι/κόκκινο). Ο λιλιπούτειος σκορπιός πατάει επάνω σε νέες 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου Granturismo, οι οποίες είναι 7% πιο ελαφριές σε σχέση με τις παλιότερες. Στην καμπίνα του συναντάμε καλύτερης ποιότητας υλικά, νέο πίνακα οργάνων και το infotainment σύστημα της εταιρείας, το Uconnect. Ο οδηγός και συνοδηγός κάθονται επάνω στα Corsa by Sabelt καθίσματα και στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών high definition.

Κάτω από το καπό συνεχίζει να «ακούγεται» ο γνώριμος ήχος του 1,4 λίτρων T-jet, ο οποίος προσφέρεται με 145, 165 και 180 ίππους στις εκδόσεις 595, 595 Turismo και 595 Competizione αντίστοιχα. Μπόνους για την τελευταία έκδοση είναι το μηχανικό διαφορικό μπλοκέ, προσφέροντας στην ρουκέτα τσέπης… χαμηλούς χρόνους. Όσο για το κιβώτιο, εκεί συναντάμε πάλι το χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων στον στάνταρ εξοπλισμό ή το αυτόματο κιβώτιο με αλλαγές να μπορούν να πραγματοποιηθούν με τα «αυτάκια» πίσω από το τιμόνι (paddles).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή