Ανανεωμένο Citroen C4 Picasso & Grand Picasso

Ανανεωμένο Citroen C4 Picasso & Grand Picasso

38" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα ανανεωμένα C4 Picasso και Grand Picasso υιοθετούν έναν ανασχεδιασμένο εμπρός προφυλακτήρα, νέα σχέδια ζαντών καθώς και νέα φωτιστικά σώματα. Επίσης, προστέθηκαν 3 νέες αποχρώσεις, ενώ η σημαντικότερη αλλαγή εντοπίζεται κάτω από το καπό. Πιο συγκεκριμένα, τα γαλλικά μοντέλα θα εφοδιάζονται με τον νέο PureTech 1.2 turbo βενζινοκινητήρα, ο οποίος αποδίδει -στη μία περίπτωση- 110 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Σε δεύτερη περίπτωση, ο ίδιος κινητήρας αποδίδει 130 ίππους και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το 5θέσιο Picasso μπορεί να εξατομικευτεί με τον προαιρετικό κατάλογο να περιέχει μεταξύ άλλων και διχρωμία (αμάξωμα/οροφή), ενώ η 7θέσια εκδοχή εξοπλίζεται καιμε μπάρες οροφής σε ασημί απόχρωση. Ακόμα, το εσωτερικό φέρει πλήθος επιλογών χρωμάτων, καθώς και αρκετά τεχνολογικά βοηθήματα τόσο για την ασφάλεια όσο και για την ψυχαγωγία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή