ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Επίσημη πρώτη γνωριμία με το νέο Volvo S90

episimi-proti-gnorimia-me-to-neo-volvo-s90-2136840
Η Volvo Σφακιανάκης , στρατηγικός συνεργάτης της Volvo Car Hellas εδώ και 14 χρόνια, παρουσίασε το νέο Volvo S90, ένα αυτοκίνητο αποκάλυψη. Κομψό, εκλεπτυσμένο και όχι κραυγαλέο, πολυτελές με τη σύγχρονη έννοια του όρου. Η παρουσίαση έγινε στο ΤΑΤΟΪ Club στη Βαρυμπόμπη και συγκέντρωσε πλήθος φίλων της μάρκας και της εταιρείας που ήθελαν να γνωρίσουν από κοντά το νέο μοντέλο.
 
Σήμερα η αντίληψη του τι συνιστά πολυτέλεια, μεταβάλλεται ταχύτερα από ποτέ. Η πολυτέλεια εξελίσσεται στο μοναδικό  προνόμιο να βιώνει κάποιος σπάνιες, εξαιρετικές  και πολύτιμες εμπειρίες ζωής. 
 
Η Volvo Cars , ως premium κατασκευαστής της αυτοκινητοβιομηχανίας , έχοντας πραγματοποιήσει συνολικές επενδύσεις ύψους 11 δις δολαρίων τα τελευταία πέντε χρόνια , προσεγγίζει τη νέα αντίληψη της πολυτελείας με αυτοκίνητα που ανταποκρίνονται τέλεια  στις νέες  ανάγκες και επιθυμίες της σύγχρονης αυτοκίνησης.
 
 Πρώτα με την παρουσίαση του Volvo XC90 και τώρα με το νέο Volvo S90 η Volvo αντιπροσωπεύει τη νέα αντίληψη της αυτοκίνησης. Το αποτέλεσμα είναι αυτοκίνητα που προσφέρουν εγγυημένα μια ήρεμη και εκλεπτυσμένη εμπειρία σε κάθε διαδρομή με τεχνολογίες αιχμής και μια high end αντίληψη πολυτελείας που υπόσχονται απόλυτη άνεση , έλεγχο και επιδόσεις, χωρίς κόστος για το περιβάλλον.
 
Όπως χαρακτηριστικά λέει ο Thomas Ingenlath, αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Volvo Cars : 
"Σήμερα  ένα αυτοκίνητο δεν επιτελεί απλά μια λειτουργία , αλλά μεταφέρει και ένα μήνυμα για το ποιος είσαι και ποια η στάση σου απέναντι στη ζωή". 
 
 
Η Volvo Σφακιανάκης , υποστηρίζει τους χιλιάδες οδηγούς Volvo με αυτοπεποίθηση, αξιοπιστία και επαγγελματική συνέπεια . 
Με τις ολοκληρωμένες , καινοτόμες υπηρεσίες της εξασφαλίζει εγγυημένη εμπειρία οδήγησης σε κάθε διαδρομή. Οι εξειδικευμένοι και με πολυετή εμπειρία άνθρωποι της Volvo Σφακιανάκης υπερήφανα προσεγγίζουν την οδήγηση χωρίς συμβιβασμούς . Εργάζονται απρόσκοπτα στα παρασκήνια για να διατηρούν τα αυτοκίνητα Volvo ασφαλή και τους οδηγούς Volvo υπερήφανους να τα οδηγούν .