Το νέο Renault Kadjar έφτασε στην Ελλάδα

Το νέο Renault Kadjar έφτασε στην Ελλάδα

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το Kadjar, το πρώτο Crossover της Renault στο C-segment ξεχωρίζει αμέσως χάρη στις χυτές γραμμές και το μυώδες στυλ του. Στο εσωτερικό ο οδηγός είναι στο επίκεντρο, με τα υψηλής ποιότητας υλικά να ενισχύουν την οδηγική απόλαυση που προσφέρει το μοντέλο. Η τιμή εκκίνησης του νέου μοντέλου είναι 22.340 ευρώ και εφοδιάζεται με τον 1.5 dCi των 110 ίππων.

 
Όχημα ελευθέρου χρόνου (SUV), station και κλασσικό αυτοκίνητο 3 όγκων την ίδια στιγμή. Το Kadjarέχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός πραγματικού crossover:
 
Εκτός δρόμου δυνατότητες, χάρη στα αυξημένα επίπεδα πρόσφυσης και την μεγάλη απόσταση από το έδαφος (200χλστ.). Οι συμπαγείς διαστάσεις (4.45 μέτρα μήκος x 1.84 μέτρα πλάτος1) και το χαμηλό συνολικό ύψος (1.60μ.) τονίζουν τη δυναμική φόρμα του αυτοκινήτου.
 
Την έμφυτη πολυμορφικότητα και το μεγάλο χώρο αποσκευών, του οποίου η χωρητικότητα 527λίτρα τον κατατάσσει στην κορυφή.
 
—  Άνετη και ασφαλή οδική συμπεριφορά, χάρη στα πολυάριθμα οδηγικά βοηθήματα.
 
Το Kadjar εφοδιάζεται με το νέο R-Link2 tablet, που προσφέρει άνετη και με δυνατότητες προσωποποίησης συνδεσιμότητα.
 

Το Kadjar εκτός των άλλων αποδεικνύεται και εξαιρετικά αποδοτικό, εκπέμποντας με τον πετρελαιοκινητήρα των 110 ίππων μόλις 99γρμ. CO2/χλμ1. Εφοδιασμένο είτε με χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με το αυτόματο διπλού συμπλέκτη EDC, ο συγκεκριμένος κινητήρας τοποθετεί το KADJAR στην κορυφή της κατηγορίας όσον αφορά τις εκπομπές CO2. Ο κινητήρας Energy dCi 130 –διαθέσιμος σε 2κινητες και 4κινητες εκδόσεις1 ξεχωρίζει για το σύνολο των προηγμένων εφαρμογών του, με αποτέλεσμα η 16βαλβιδη μονάδα να αποδίδει 96kW (130ίπποι) από 1,6 λίτρα. Ο Energy dCi 130 συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, ενώ ο εξαιρετικά αποδοτικός σχεδιασμός του βασίζεται στην τετράγωνη αρχιτεκτονική που προήλθε από την εμπειρία της Renault στη Formula1. Ο συγκεκριμένος κινητήρας έχει μέση κατανάλωση 4,3l/100km και εκπομπές CO2 113g/km. Η γκάμα του KADJAR είναι διαθέσιμη και με τον βενζινοκινητήρα Energy TCe 130, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων αποδίδοντας 130 ίππους στις 5.500σ.α.λ. και 205Νμ ροπής από τις 2.000σ.α.λ.
 
Βασισμένο στην πλατφόρμα που έχει δοκιμαστεί με επιτυχία και σε άλλα μοντέλα της Renault-Nissan Alliance, το KADJAR έχει τη δύναμη και την αξιοπιστία χαραγμένη στα γονίδια του. Η παραγωγή του  μοντέλου θα πραγματοποιείται στο εργοστάσιο της Palencia, το οποίο αναβαθμίστηκε σε όλα τα επίπεδα ώστε να προσφέρει κορυφαία ποιότητα παραγωγής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή