Απόστολή στην Ουγγαρία με BMW M2

Απόστολή στην Ουγγαρία με BMW M2

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tαξιδέψαμε μέχρι την Ουγγαρία και πήραμε θέση στο grid με την ολοκαίνουργια BMW M2. Η Μ2 αποτελεί το τελευταίο (προς το παρόν) δημιούργημα της βαυαρικής εταιρείας και τη δοκιμάσαμε μέσα στην ουγγρική πίστα. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, η BMW 2002 turbo ήδη έκανε πάταγο ξεσηκώνοντας το πλήθος με κάθε της εμφάνιση. Το compact σπορ αυτοκίνητο ενσάρκωνε άριστα την απόφαση της BMW να προσφέρει εξαιρετικά δυναμική συμπεριφορά, ευελιξία και οδηγικό έλεγχο. Τώρα, μετά από 40 και πλέον χρόνια, η BMW M GmbH παρουσιάζει τη νέα BMW M2 επιβεβαιώνοντας τη συνέχιση αυτής της δέσμευσης.

Με έναν ισχυρό, εν σειρά εξακύλινδρο κινητήρα, την ευελιξία της πίσω κίνησης (RWD), ελαφριά αλουμινένια ανάρτηση M Sport και συναρπαστικό στυλ, η νέα BMW M2 Coupe έχει όλα τα συστατικά για να προσφέρει την τελευταία λέξη στην οδηγική απόλαυση. Ο νέος, τρίλιτρος, εν σειρά εξακύλινδρος κινητήρας της BMW M2 χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία M TwinPower Turbo που αποδίδει 272 kW/370 hp σε 6.500 rpm και αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Η μέγιστη ροπή των 465 Nm μπορεί να φτάσει στιγμιαία στα 500 Nm με τη λειτουργία overboost. Η νέα BMW M2 με προαιρετικό, επτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Μ – M Double Clutch Transmission (M DCT) και Launch Control (Έλεγχο Εκκίνησης) επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε μόλις 4,3 δευτερόλεπτα. Η τελική ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 km/h, ή στα 270 km/h με το Πακέτο M Driver. Παρόλα αυτά, με το κιβώτιο M DCT, κατανάλωση μόλις 7,9 lit / 100 km και εκπομπές CO2 185 g/km, το αυτοκίνητο εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του απόδοση. Η οδηγική απόλαυση αυξάνεται με την ενεργοποίηση της λειτουργίας M Dynamic Mode (MDM) του συστήματος Dynamic Stability Control. Το MDM επιτρέπει την ολίσθηση του τροχού και επομένως μέτρια, ελεγχόμενα drift (υπερστροφές ισχύος) στην πίστα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή