Η νέα Mercedes-AMG GT R

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Κατέφθασε στο Goodwood Festival of Speed δια ελικοπτέρου και μέσα σε… κοντέινερ, γιατί είναι πολύ άγριο και… για να κλέψει την παράσταση βεβαίως-βεβαίως! Στο event τη μοστράρει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Formula 1, Lewis Hamilton, αλλά στην τελική ποιος ασχολείται με αυτόν;

 
ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
 
Πάμε να γράψουμε για τη νέα Mercedes-AMG GT R! Κάτω από το καπό ο γνωστός σε όλο τον χώρο της αυτοκίνησης ο 4λιτρος V8 κινητήρας, αλλά μετά από αρκετές τροποποιήσεις η απόδοσή του εκτοξεύτηκε στους 585 ίππους και 700 Nm ροπής παρακαλώ. Το 0-100 έρχεται σε 3,6 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 318 χλμ./ώρα. Δεν λείπουν οι αρκετές αναβαθμίσεις στο πλαίσιο, στο σύστημα διεύθυνσης, ανάρτησης και πέδησης, ενώ εξωτερικά σου… κόβει την ανάσα! Οι μαύροι τροχοί είναι 19 ιντσών εμπρός και 20 πίσω και τα ελαστικά έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το «αστεράτο» supercar. 
 
Οι Γερμανοί δίνουν μεγάλη σημασία και στην κατανάλωση, καθώς και τους εκπεμπόμενους ρύπους, ακόμα και σε ένα αυτοκίνητο όπως αυτό. Έτσι, η μέση κατανάλωση είναι 11,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 είναι 259 γρ./χλμ.
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή