Αυτό είναι το νέο Citroen C3

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιες φωτογραφίες έχουν διαρρεύσει και δείχνουν το νέο Citroen C3. Μπορεί με μια πρώτη ματιά να μοιάζει με το ιδιαίτερο C4 Cactus, αλλά παραμένει στην μικρή κατηγορία με μήκος 3,99 μέτρα, πλάτος 1,75 μέτρα και ύψος 1,47 μέτρα. Το μεταξόνιο είναι 2,46 μέτρα, σχεδόν 0,15 μέτρα μικρότερο σε σχέση με το Cactus, υποσχόμενο μια ευρύχωρη καμπίνα. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 300 λίτρα και στο εσωτερικό ενδέχεται να δούμε το τελευταίο σύστημα infotainment με δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay και Android Auto.

Σιγή ιχθύος κρατάει η γαλλική φίρμας για τους κινητήρες που θα εφοδιάζει το νέο της μικρό, αλλά δεν είναι δύσκολο να μαντέψουμε και να πέσουμε μέσα ότι κάτω από το καπό θα βρίσκονται οι γνωστοί PureTech 1,2 λτ. με τους 82,110 και 130 ίππους. Από πλευράς diesel, θα υπάρχουν και οι BlueHDi με τους 75, 100 και 120 ίππους που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια 6 σχέσεων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή