Ferrari LaFerrari Aperta – Η “ανοιχτή” Καλλονή

Ferrari LaFerrari Aperta – Η “ανοιχτή” Καλλονή

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιτέλους παρουσιάστηκε στο διαδικτυακό κοινό η “ανοιχτή¨ LaFerrari, η οποία ονομάζεται Aperta. Η Ferrari αποφάσισε να κατασκευάσει το άκρως θελκτικό της μοντέλο για λίγους και επιλεγμένους. Συγκεκριμένα, σε μόλις 150 μονάδες θα παραχθεί και ω! τι έκπληξις! Έχουν ήδη πουληθεί ΟΛΕΣ! Το ανοιχτό hypercar θα παρουσιαστεί για τα… μάτια του κόσμου στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισίου για να έχουν κάποιοι μια ιδέα για το τι… δεν μπορούν να αγοράσουν.

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία γιορτάζει με την LaFerrari Aperta τα 70 της χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου αυτοκινήτου της. Στόχος της ήταν να λανσάρει το απόλυτο cabrio hypercar και να αφήσει μια ολοκληρωμένη αίσθηση σε όλους τους φανατικούς της μάρκας.

Η ανοιχτή Καλλονή είναι διαθέσιμη τόσο με υφασμάτινη όσο και με αφαιρούμενη carbon οροφή και φυσικά έχει ενισχυθεί το πλαίσιό της για περισσότερη ακαμψία, φτάνοντας μέχρι και το επίπεδο της κλειστής. Αεροδυναμικά έχει αλλάξει στα σημεία, ενώ μηχανολογικά κρατάει το υβριδικό σύνολο της κλειστής της αδερφής απόδοσης 963 ίππων και 900 Nm ροπής. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή