Νέο Mitsubishi Space Star

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Τρία χρόνια μετά το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του – και με πωλήσεις 330.000+ μονάδων σε όλο τον κόσμο (Μάρτιος 2012 – Οκτ. 2015) – το «έξυπνο» μοντέλο της κατηγορίας Β Space Star της Mitsubishi Motors ωφελείται από μία σημαντική αναβάθμιση που σκοπό έχει να βελτιώσει την εμφάνιση και τη δυναμική συμπεριφορά του και επομένως, να εδραιώσει τη θέση του ως Νο4 στις παγκόσμιες πωλήσεις της MMC μετά τα L200, ASX και Outlander. 

 
Το 2016 Space Star που αποκαλύφθηκε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Los Angeles τον περασμένο Νοέμβριο, έκανε το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο του στο Σαλόνι των Βρυξελών φέτος τον Ιανουάριο, πριν παρουσιαστεί στην αγορά το πρώτο τρίμηνο του 2016 στις Ευρωπαϊκές αγορές MME34.
 
Αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά:
– Νέα εμπρός & πίσω σχεδίαση + χρώματα & ταπετσαρίες
– Εξοπλισμός & σαλόνι ανώτερων προδιαγραφών
– Βελτιωμένη δυναμική συμπεριφορά
– Νέα χαρακτηριστικά (όπως Hill Start Assist, Multifunction GPS Navigation (Smartphone-link)…)
 
Δίπλα στα πρωτοποριακά i-MiEV και Outlander PHEV και τα προσεχή αδερφάκια τους EV & PHEV, το Space Star από το πρώτο που παρουσιάστηκε το 2012 προσέφερε σε ένα ευρύτερο παγκόσμιο κοινό πρόσβαση σε μία αυτοκίνηση χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, σε επίπεδο κατανάλωσης και εκπομπών CO2 – μία ακόμα εφαρμογή της φιλοσοφίας της MMC ‘προτεραιότητα στην απόδοση’:
 
Νέα, ευέλικτη πλατφόρμα “Global Small”,
 
Προηγμένη αεροδυναμική (Cd. 0.27),
 
Μέσω μιας στρατηγικής προσεκτικής διαχείρισης βάρους – βελτιστοποίηση δομής και εκτενής χρήση ατσαλιού υψηλής αντοχής σε όλη τη δομή σύμφωνα με το πρότυπο της βιομηχανίας 200/250 MPa, με αποτέλεσμα το απόβαρο να ξεκινά από τα 845 kg.
 
Λογικές διαστάσεις (3.795 mm τώρα) με δυνατότητα μεταφοράς πέντε ατόμων με χώρο για τα πόδια στα 1.651 mm,
 
Νέοι, υψηλής απόδοσης 3-κύλινδροι βενζινοκινητήρες ελαφρού βάρους 3 (1.0 liter / 71 ps / 88 Nm και 1.2 liter / 80 ps / 106 Nm) με σύστημα μεταβλητού χρονισμού βαλβίδων της Mitsubishi Motors MIVEC (Mitsubishi Innovative Valve timing Electronic Control system), σύστημα Auto Stop & Go, τεχνολογία ευφυούς αισθητήρα μπαταρίας Intelligent Battery Sensor με λειτουργία αναγεννητικής πέδησης Regenerative Braking System, κλπ.,… που συνδυάζονται με επίσης αποδοτικά κιβώτια – νέο 5-τάχυτο ή INVECS-III CVT.
 
 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή