Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro

Το νέο Tiguan χορηγός του Innovation Guru, Stephen Shapiro

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον παγκοσμίου φήμης και αναγνωρισμένο ομιλητή για την καινοτομία, κ. Shephen Shapiro.

 
Η εκδήλωση με θέμα: “Creating High Potential Innovation Teams” πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο Θέατρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» με την παρουσία 600 στελεχών επιχειρήσεων κι εκπροσώπων των ΜΜΕ.
 
Ο κ. Shapiro, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, αφύπνισε και ενεργοποίησε τα στελέχη των επιχειρήσεων στην κατεύθυνση της καινοτομικής δράσης, μέσω συγκεκριμένων παραδειγμάτων και πρακτικών.
 
Επίσης με ζωντανά διαδραστικά – με το κοινό – παραδείγματα εξήγησε πως πολύ εύκολα και δομημένα μπορεί να εφαρμοστεί η καινοτομία στο σύνολο των επιχειρήσεων.
 
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από την Linkage Greece με χορηγό την Kosmocar –Volkswagen και το νέο Tiguan, το μοντέλο που δείχνει με αυτοπεποίθηση το δρόμο προς το μέλλον, με την εντυπωσιακή σχεδίαση, τον πολύπλευρο, all-round, χαρακτήρα του και τις καινοτόμες mobile on line υπηρεσίες του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή