To Hyundai Elantra κατέκτησε Βραβείο Σχεδιασμού

To Hyundai Elantra κατέκτησε Βραβείο Σχεδιασμού

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το  Hyundai Elantra (2017) κατέκτησε χάλκινο βραβείο στο International Design Excellence Award (IDEA®) για το 2016 στην κατηγορία «Αυτοκίνηση & Μεταφορές του 2016» για την εξαιρετική και τη μοναδική του σχεδίαση.

Το Hyundai Elantra διακρίθηκε ανάμεσα σε περισσότερες από 1.700 σχεδιαστικές μελέτες από 30 και πλέον χώρες που διαγωνίστηκαν στο IDEA για το 2016. Ο κ. Cameron Campbell, Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής της Industrial Designers Society της Αμερικής (IDSA), ηγήθηκε μιας ομάδας εμπειρογνωμόνων παγκόσμιου φήμης από 3 έως 6 Ιουνίου στο εμβληματικό Μουσείο Χένρι Φορντ στο Dearborn (State of Michigan) ώστε να αξιολογήσουν περισσότερους από 600 φιναλίστ.

Τα αποτελέσματα ήταν – 26 Χρυσά, 47 Ασημένια και 63 χάλκινα βραβεία, που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα 21 κατηγοριών, όπως social impact, ιατρικές και επιστημονικές καινοτομίες, μεταφορές, σπίτι και κήπος, γραφείο, προσωπικά αξεσουάρ, παιδικά προϊόντα, αθλητικά είδη, και πολλές άλλες. «Εκτιμώ τις αξιόλογες συζητήσεις με τους συνεργάτες μου από διαφορετικούς επιστημονικούς κλάδους στον καθορισμό του καλύτερου σχεδιασμού» είπε ο κ. Campbell.

"Αυτή η κορυφαία διάκριση για το Elantra (2017) αποδεικνύει τη δέσμευση της Hyundai Motor για τη δημιουργία τολμηρών και εξαίρετων σχεδιασμών" δήλωσε ο κ. Peter Schreyer, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Σχεδιασμού της Hyundai Motor Group. "Αυτό το βραβείο για το Elantra μας κάνει περήφανους και είναι μεγάλη αναγνώριση για την ηγεσία της σχεδιαστικής μας ομάδας".

Το IDEA® είναι ένας κορυφαίος διεθνής σχεδιαστικός διαγωνισμός, που αναγνωρίζει και προωθεί εξαιρετικούς σχεδιασμούς σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και κλάδων, που διεξάγεται σε ετήσια βάση από την Industrial Designers Society της Αμερικής (IDSA).

Η αξιολόγηση του IDEA βασίζεται στα ακόλουθα κριτήρια : Σχεδιαστική καινοτομία, όφελος για τον χρήστη, το όφελος για τον πελάτη, κοινωνικό όφελος και αισθητική.

Το Hyundai Elantra (2017), διατίθεται ως ένα παραδοσιακό compact sedan, ένα αποτελεσματικό υπερτροφοδοτούμενο Eco μοντέλο και μια επερχόμενη Sport έκδοση, διαθέτει ένα τολμηρό αεροδυναμικό σχεδιασμό με μια ολοκληρωμένη σειρά χαρακτηριστικών ασφαλείας, μοντέρνο εσωτερικό στυλ με χαρακτηριστικά ανώτερης κατηγορίας και τεχνολογίες φιλικές προς τον χρήστη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή