Nέο YOKOHAMA ADVAN Sport V105

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Στο συγκριτικό τεστ ελαστικών υπερ-υψηλών επιδόσεων σε βρεγμένο οδόστρωμα, που πραγματοποίησε το έγκριτο περιοδικό EVO στην Μ. Βρετανία, το Sport V105 της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, κατέδειξε για άλλη μια φορά τα διαπιστευτήριά του ως προς την απόδοση και την κορυφαία ποιότητά του, αποσπώντας μια καθολική νίκη!

 
Η δοκιμή του EVO διεξήχθη σε πίστα του Texas πιστοποιημένη από  γερμανικό κατασκευαστή ελαστικών, ενώ ως αυτοκίνητο δοκιμών χρησιμοποιήθηκε ένα Ford Focus ST 247bhp. Για πρώτη φορά, το περιοδικό EVO αποφάσισε να επιλέξει ένα ελαστικό 19 ιντσών για τη συγκεκριμένη δοκιμή και με διαστάσεις 235 / 35R19.
 
Η συνολική αξιολόγηση, η οποία περιελάμβανε εννέα κορυφαίες μάρκες ελαστικών σε μια σειρά από 11 εξαντλητικές δοκιμές, κατέταξε τη σειρά των  ελαστικών της  ΥΟΚΟΗΑΜΑ στη δεύτερη θέση ως προς την συνολική βαθμολογία, επαινώντας ιδιαίτερα τις επιδόσεις τους στο βρεγμένο οδόστρωμα, αλλά και σημειώνοντας ότι κατάφεραν “ισχυρές επιδόσεις σε όλους τους τομείς”.

 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ, τοποθετούνται  ως εργοστασιακός εξοπλισμός σε έναν διαρκώς αυξανόμενο αριθμό οχημάτων κορυφαίων κατασκευαστών, συμπεριλαμβανομένων των Porsche, Mercedes-Benz και Audi.
 
Σχεδιασμένη με το απόλυτο κριτήριο της υψηλής απόδοσης, η πλούσια γκάμα των ελαστικών της ΥΟΚΟΗΑΜΑ έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του οδηγού αλλά και του αυτοκινήτου. Η ακριβής απόκριση στις στροφές, η ασφάλεια, η τέλεια πρόσφυση και η πραγματική αίσθηση του δρόμου που προσφέρουν στον οδηγό, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της υψηλής τεχνολογίας των ελαστικών ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

 
Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1959.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή