Nέος αντιπρόεδρος πωλήσεων & marketing SEAT

Nέος αντιπρόεδρος πωλήσεων & marketing SEAT

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Griffiths θα ηγηθεί της μεγαλύτερης, επιθετικής προϊοντικής πολιτικής της Μάρκας

-Έχει ήδη εργαστεί στη SEAT για δύο χρόνια, από 1991 μέχρι το 1993

Ο Wayne Anthony Griffiths (Dukinfield, Ηνωμένο Βασίλειο, 1966) αναλαμβάνει καθήκοντα  Αντιπροέδρου Πωλήσεων και Marketing για την SEAT με ισχύ από 1η Σεπτεμβρίου 2016. Ο Griffiths διαδέχεται τον προκάτοχό του Dr. Andreas Offermann (Opladen, Γερμανία, 1956), ο οποίος διορίστηκε νέο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Πωλήσεις, το Marketing και το After Sales στην Bentley. Ο νέος Αντιπρόεδρος της SEAT ο οποίος προηγούμενα ήταν επικεφαλής πωλήσεων στην AUDI AG στην Γερμανία, θα αναφέρεται απευθείας στον Πρόεδρο της Εκτελεστικής Επιτροπής της SEAT Luca de Meo.

Ως γιος διανομέα αυτοκινήτων, ο Griffiths ξεκίνησε την επαγγελματική του ζωή στην οικογενειακή επιχείρηση πριν ξεκινήσει να σπουδάζει Διεθνές Management και Γερμανικά στο Leeds. Ο νέος Αντιπρόεδρος έχει ήδη εργαστεί στη SEAT για δύο χρόνια, από 1991 μέχρι το 1993.

Ο Πρόεδρος της SEAT Luca de Meo σχολίασε την περίοδο θητείας του Dr. Offermann και καλωσόρισε τον Wayne Griffiths.  «Οι πωλήσεις μας έχουν αυξηθεί κατά 25% από το 2013 με τον Dr. Offermann επικεφαλής των Πωλήσεων και του Marketing και διατηρούν ένα θετικό ρυθμό το 2016. Θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για το πάθος και την δέσμευσή του. Ο Griffiths πρόκειται να ηγηθεί του τομέα των Πωλήσεων και του Marketing σε μία πολύ συναρπαστική περίοδο για τη SEAT στην αυτοκινητοβιομηχανία. Μόλις ξεκινήσαμε την μεγαλύτερη προϊοντική επιθετική πολιτική στην ιστορία μας με το Ateca και επίσης θα αντιμετωπίσει τις αναδυόμενες ανάγκες των πελατών στους τομείς της συνδεσιμότητας και κινητικότητας».

Η καριέρα του Griffiths είναι στενά συνδεδεμένη με τον Όμιλο Volkswagen. Ξεκίνησε στην

AUDI AG στο Ingolstadt το 1989. Έπειτα από τη θητεία του στη SEAT επέστρεψε στην Audi το 1993, όπου ανέλαβε διάφορα καθήκοντα στο νεοσύστατο τμήμα Marketing και Πωλήσεων, συμπεριλαμβανόμενης της διαχείρισης πωλήσεων για τις αγορές της Ισπανίας, Πορτογαλίας και Ελλάδας. Ο Griffiths στη συνέχεια διορίστηκε βοηθός Μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου για το Marketing και τις Πωλήσεις. Από το 1997 μέχρι το 1998 ηγήθηκε του τμήματος International Retail Marketing.

Από το 1998, ο Griffiths έχει αναλάβει μια σειρά από υψηλές θέσεις στο τμήμα Πωλήσεων της AUDI AG, ανάμεσά σε αυτές ήταν υπεύθυνος για τις πωλήσεις της Βόρειας και Δυτικής Ευρώπης καθώς και άλλων διεθνών αγορών. Από το 2005 έως το 2013 ήταν υπεύθυνος Πωλήσεων για τις Ευρωπαϊκές χώρες εξαγωγών μέχρι που διορίστηκε τον Φεβρουάριο του 2013 επικεφαλής Πωλήσεων της AUDI AG στη Γερμανία.

Ο Wayne Griffiths επιστρέφει στη SEAT σε μία εποχή ανάπτυξης της εταιρείας.  Οι παραδόσεις της SEAT αυξήθηκαν 0.2% κατά το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς (συνολικά: 216.800 οχήματα), πριν καν γίνει εμφανής η θετική επίδραση του Ateca.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή