Αποκάλυψη του νέου Hyundai i30

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Hyundai δημοσιοποίησε τη νέα γενιά του i30, η οποία φέρει μια εντελώς νέα εμφάνιση και εξοπλισμένο με high-tech τεχνολογίες. Η 3η γενιά του κορεάτικου μοντέλου θα κάνει πρεμιέρα στο Σαλόνι του Παρισιού και αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου να περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά.

Αν εξαιρέσουμε το μοντέρνο look, το νέο μοντέλο έχει αισθητά πιο μεγάλες εξωτερικές διαστάσεις σε σχέση με την απερχόμενη γενιά, ενώ το ύψος έχει μειωθεί μαζί με τον αεροδυναμικό συντελεστή (0,30 Cd). Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί, κάτι που βοηθάει στην πιο άνετη καμπίνα. Ο χώρος αποσκευών έχει φτάσει τα 395 λίτρα και αν τα  πίσω καθίσματα αναδιπλωθούν τότε φτάνει τα 1.301 λίτρα. Έντονες στιλιστικές αλλαγές έχουμε και στο ταμπλό του νέου i30 με την οθόνη 5 ιντσών (8 ιντσών προαιρετικά) να δεσπόζει στην κεντρικό κονσόλα.

Τα κινητήρια σύνολα που θα πλαισιώνουν το νέο μοντέλο είναι ο ατμοσφαιρικός 1.4 MPI των 100 ίππων, καθώς και δύο turbo μοτέρ: 1.0 και 1.4 των 120 και 140 ίππων αντιστοίχως. Ο 1.4 diesel κινητήρας έρχεται σε τρεις ιπποδυνάμεις: 95, 110 και 133 ίππους. Ο 1.4 MPI, 1.0 T-GDI και ο βασική πετρελαιοκίνητη έκδοση έρχεται αποκλειστικά με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ τα υπόλοιπα μηχανολογικά σύνολα έχουν τη δυνατότητα να συνδυαστούν και με το αυτόματο 7άρι κιβώτιο DCT.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή