Μεγάλο premium σεντάν από τη Volvo

Μεγάλο premium σεντάν από τη Volvo

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από την εφημερίδα "Καθημερινή" της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου 2016

Βασίζεται στη νέα Μεταβλητή Αρχιτεκτονική Προϊόντος (Scalable Product Architecture – SPA), όπως και το μεγαλύτερο XC90, που έχει εξελίξει η Volvo Cars. Το νέο S90 διαθέτει στον βασικό εξοπλισμό ένα σύνολο συστημάτων ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας που προσδίδουν στο μοντέλο χαρακτηριστικά ημι-αυτόνομης οδήγησης.

ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Από μηχανολογικής άποψης, εξοπλίζεται με τους τελευταίας γενιάς δίλιτρους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου της οικογένειας Drive-E. Οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις είναι διαθέσιμες σε δύο επίπεδα ισχύος, αμφότερες με διπλό turbo και ισχύ 190 (έκδοση D4, η μόνη προσθιοκίνητη) ή 235 (έκδοση D5, τετρακίνητη) ίππους. Στο λανσάρισμα διαθέσιμη είναι η Τ6 με 320 ίππους, ενώ προς το τέλος του 2016 θα παρουσιαστεί και η Τ5 έκδοση με 254 ίππους. Ολες οι βενζινοκίνητες εκδόσεις είναι τετρακίνητες (AWD). Το νέο S90 λανσάρεται στην ελληνική αγορά με έναν πληρέστατο βασικό εξοπλισμό και η τιμή του ξεκινάει από 49.620 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή