Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Citroen C3

Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Citroen C3

1' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Η Παγκόσμια Πρεμιέρα του Νέου Citroën C3, είναι γεγονός! Το πολυαναμενόμενο best seller της κατηγορίας του, αντικατοπτρίζει πλήρως το σύγχρονο όραμα της Citroën, η άνεση που προσφέρουν τα οχήματά της, παρέχοντας αυτοκίνητα με μοναδική σχεδίαση και ισχυρή προσωπικότητα. Το νέο Citroën C3 ξεχειλίζει από φρεσκάδα και αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα θαυμασμού, καθώς και να κατακτήσει την πρωτιά στις πωλήσεις στην  κατηγορία του. Το νέο Citroën C3 αποτελεί το νέο κεφάλαιο για τη μάρκα, ενσωματώνοντας τις βασικές αξίες της CITROËN: Αισιοδοξία, Ανθρώπινο στοιχείο και Έξυπνη τεχνολογία.

 

Το νέο C3 φέρει προηγμένες τεχνολογίες, με την παγκόσμια πρεμιέρα της Citroën ConnectedCam ™, ένα πλήρως ολοκληρωμένο και συνδεδεμένο σύστημα κάμερας HD, το οποίο καταγράφει τις οδηγικές σας εμπειρίες με τη δυνατότητα κοινοποίησης στα κοινωνικά δίκτυα ή για μετέπειτα προβολή. Τα προηγμένα συστήματα υποστήριξης οδηγού περιλαμβάνουν: 3D Σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση ομιλίας, κάμερα οπισθοπορείας, σύστημα ειδοποίησης ακούσιας αλλαγής λωρίδας και σύστημα ανίχνευσής νεκρής γωνίας. Η αποτελεσματικότητα του νέου C3 εκτείνεται επίσης σε μια πλήρη σειρά υψηλής απόδοσης κινητήρων Euro 6 (PureTech βενζίνη 82HP και 110HP Turbo – βραβευμένοι κινητήρες της χρονιάς και για το 2016, δεύτερη συνεχόμενη χρονιά – BlueHDi diesel 75hp και 100HP) και το EAT6 τελευταίας γενιάς αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
 

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η Citroën θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία αυτοκίνησης: Ύστερα από την εμπορική επιτυχία του C4 Cactus, η Citroën αποδεικνύει την τόλμη και την ικανότητά της να προσφέρει αυτοκίνητα με μοναδική σχεδίαση, των οποίων η άνεση και η τεχνολογία δημιουργεί ευημερία. Η Citroen στην Παγκόσμια Παρουσίαση του νέου C3, παρουσιάζει τη φιλοσοφία της, παράλληλα με τα νέα μοντέλα E-Mehari, SpaceTourer, και το νέο C4 Picasso, που έχει ξεκινήσει ήδη τις πωλήσεις στην Ελλάδα. Τα μοντέλα αυτά δίνουν εξέχουσα προτεραιότητα στην άνεση, σήμα κατατεθέν της μάρκας, όπως αποδεικνύεται από το πρόγραμμα της Citroën Advanced Comfort® (Προηγμένη Άνεση Citroën).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή