Νέο BMW i3 με μεγαλύτερη μπαταρία

Νέο BMW i3 με μεγαλύτερη μπαταρία

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η BMW i επεκτείνει την γκάμα του ηλεκτρικού BMW i3 και προσφέρει μια έκδοση με αυξημένη χωρητικότητα μπαταρίας. Το BMW i3 (94 Ah) έχει χωρητικότητα 33 kWh χάρη στην υψηλότερη ενεργειακή πυκνότητα των μπαταριών ιόντων λιθίου. 

ΤΟΥ ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι διαστάσεις της μπαταρίας παραμένουν αμετάβλητες με πάνω από 50% αύξηση αυτονομίας που ισοδυναμεί με 300 χλμ. αντί 190 χλμ. Ακόμα και σε καθημερινή χρήση, σε κακές καιρικές συνθήκες με το A/C ή το καλοριφέρ σε λειτουργία, μπορεί να επιτευχθεί αυτονομία 200 χλμ. με πλήρη φόρτιση της μπαταρίας. Οι τιμές επιδόσεων του υβριδικού σύγχρονου ηλεκτροκινητήρα των 170 PS παραμένουν σχεδόν ίδιες. Ο ηλεκτροκινητήρας επιταχύνει το BMW i3 από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 7,3 δεύτερα. Με τέτοια επιτάχυνση το BMW i3 είναι το πιο σπορ αλλά και το πιο αποδοτικό όχημα στην κατηγορία του με ηλεκτρική κατανάλωση 12,6 kWh/100 χλμ. Επιπλέον, η έκδοση με Range Extender θα εξακολουθεί να διατίθεται και στη νέα έκδοση. Ο 2-κύλινδρος βενζινοκινητήρας διατηρεί το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας σταθερό παρέχοντας πρόσθετη αυτονομία 150 χλμ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή