Suzuki: Τα ανανεωμένο S-CROSS και νέο IGNIS στο Παρίσι

Suzuki: Τα ανανεωμένο S-CROSS και νέο IGNIS στο Παρίσι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Ένα από τα βασικά εκθέματα της Suzuki θα είναι το S-CROSS, με πλήρως ανανεωμένο εξωτερικό σχεδιασμό και αναβαθμισμένη ποιότητα εσωτερικού. Ο ξεκάθαρος SUV σχεδιασμός του αποπνέει δύναμη και σιγουριά. Ενώ μηχανικά, οι εξαιρετικά αποδοτικοί turbo κινητήρες BOOSTERJET 1.0 και 1.4 λίτρων με τεχνολογία άμεσου ψεκασμού, που έχουν αντικαταστήσει τον υπάρχοντα βενζινοκινητήρα 1.600 κυβικών εκατοστών, εξασφαλίζουν επιδόσεις και απαράμιλλη οικονομία με καταναλώσεις εφάμιλλες μικρών αυτοκινήτων πόλης.

 
Το νέο μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου.
 
Παράλληλα, θα κάνει την ευρωπαϊκή του πρεμιέρα το νέο IGNIS, ένα compact crossover με εμβληματικό σχεδιασμό και υψηλή λειτουργικότητα.
 
Το μινιμαλιστικό εξωτερικό design δείχνει «φρέσκο» και γεμάτο αυτοπεποίθηση κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. 
 
Το IGNIS, ως γνήσιος εκφραστής της μακράς κληρονομιάς της Suzuki θα διατίθεται και με σύστημα τετρακίνησης, παραμένοντας δίχως αμφιβολία ένα γνήσιο Suzuki.
 
Το νέο IGNIS θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη στα τέλη του 2016.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή