H παγκόσμια πρεμιέρα της νέας… εμπειρίας DS

H παγκόσμια πρεμιέρα της νέας… εμπειρίας DS

5' 49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού, η DS Automobiles θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξίδι στην παγκόσμια πρεμιέρα της εμπειρίας ONLY YOU – μια αποκλειστική συλλογή υπηρεσιών της DS. Επίσης, θα παρουσιαστεί το DS 5 Commande Spéciale, το οποίο είναι βασισμένο στη συνεργασία του Thierry Métroz, Διευθυντή Σχεδίασης της DS Automobiles και ενός πελάτη, της κα L., το οποίο αναμένεται να τραβήξει τα βλέμματα των επισκεπτών, όπως δήλωσε ο Yves Bonnefont, Διευθύνων Σύμβουλος της DS Automobiles.

H DS προσκαλεί τους επισκέπτες, στην καρδιά της μάρκας, σε ένα χώρο που εκτείνεται σε 1.120 m2. Με πραγματικά καινοτόμο σχεδιασμό, πρωτοποριακό για εκθεσιακό χώρο, η DS καλωσορίζει το κοινό στον κόσμο του απαράμιλλου στυλ και στις μοναδικές αξίες  της μάρκας. Αυτό το ταξίδι περιλαμβάνει διάφορα στάδια, συμπεριλαμβανομένων της κληρονομιάς της DS, του savoirfaire, την προηγμένη τεχνολογία, του DSONLY YOU και του DS Lounge.

Με χαλαρή ατμόσφαιρα, και την τέλεια μουσική υπόκρουση, η DS σας καλωσορίζει!

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ DS

Η επίσκεψη ξεκινά από την προέλευση της μάρκας, οδηγώντας στα χνάρια της εξαιρετικής πολιτιστικής κληρονομιάς της, που είναι η πηγή της μεγάλης έμπνευσης της Avant-Garde. Πράγματι, η DS και η SM θα παραμείνουν ως δύο θρυλικά αυτοκίνητα στην ιστορία του 20ού αιώνα της αυτοκίνησης.

Η έκθεση φωτογραφιών περιλαμβάνει το “Hippopotame” του 1949, το οποίο αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι της ιστορίας που παραπέμπει στην περίοδο ακμής αυτών των μοντέλων, τόσο όσον αφορά στη σχεδίασή τους και στις προηγμένες τεχνολογίες για την εποχή.

Σε λίγα λεπτά οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για τα 60 χρόνια ιστορίας της μάρκας.

Savoirfaire

Στη ζώνη Savoir-faire της DS, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πολυτελή δέρματα, την απαράμιλλη ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό στυλ που εξοπλίζονται τα οχήματά της. Η διαδικασία της κατασκευής και η προσοχή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, είναι η επιτομή της γαλλικής φινέτσας, καθώς και οι συνεργασίες με κορυφαίους γαλλικούς οίκους μόδας.

Ένα μοναδικό ρολόι που κατασκευάζεται από την BRM Chronographes. Αυτό το ρολόι μπορεί είτε να φορεθεί στον καρπό του χεριού ή να τοποθετηθεί στην κεντρική κονσόλα του DS E-TENSE.

Έχοντας την εμπειρία του savoirfaire και μια σειρά από συνεργασίες, η DS Automobiles θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρεμιέρα το DS Commandes SPECIALES (κατά παραγγελία εξατομίκευση DS). Η πρωτοβουλία αυτή βασίζεται στην ιστορία της DS και απηχεί το savoirfaire των μεγαλύτερων γαλλικών οίκων μόδας.

Στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού επίσης θα δούμε τη DS Automobiles να παρουσιάζει την πρώτη παραγγελία αυτοκινήτου με τη μορφή του DS 5 Commande Spéciale. Αυτή είναι μια ιστορία που ξεκινά με την επιθυμία. Μια επιθυμία που ένας πελάτης DS 5 η “κα L”, ήρθε να μοιραστεί μαζί μας, και έκανε πράξη ο Διευθυντής Σχεδίασης της DS Automobiles, κος Thierry Métroz. Το φάσμα των δυνατοτήτων που έχει ένα αυτοκίνητο DS είναι σχεδόν ατελείωτο. Οι πελάτες μπορούν να αλλάξουν όλη την ατμόσφαιρα του DS τους, από την επιλογή των δερμάτων για τα καθίσματα και στο ταμπλό. Δουλεύοντας με έναν σχεδιαστή, οι πελάτες θα είναι επίσης σε θέση να δημιουργήσουν το δικό τους χρώμα για το αμάξωμα. H DS έχει δημιουργικές ιδέες!

Συνεχίζοντας το ταξίδι τους, οι επισκέπτες θα εισέλθουν σε μια προηγμένη ζώνη υψηλής τεχνολογίας που αναδεικνύει την αδιαμφισβήτητη εμμονή της DS Automobiles για τη δημιουργία και την πρωτοπορία.

Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό αυτής της ζώνης είναι το DSV-02, που θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στην πόλη του Φωτός. Tο 100% ηλεκτρικό μονοθέσιο, αναπτύχθηκε από τους μηχανικούς της DS Performance και θα αποκαλυφθεί στο ευρύ κοινό. Το προηγμένο κιβώτιο ταχυτήτων, ο ηλεκτρικός κινητήρας,  η πίσω ανάρτηση και η ηλεκτρονική διαχείριση του κινητήρα, ήταν τα βασικά σημεία εστίασης της αγωνιστικής ομάδας της DS Automobiles.

Στις 9 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, το DSV-02 θα είναι έτοιμο να συμμετάσχει στον πρώτο αγώνα της αγωνιστικής περιόδου στο Χονγκ Κονγκ, στην τρίτη σεζόν της FIA Formula E Championship. Η μάρκα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον ηλεκτρικό μηχανοκίνητο αθλητισμό που το τελευταίο χρονικό διάστημα βρίσκεται σε ιδιαίτερη ανάπτυξη. Η επιτυχημένη συμμετοχή της DS συμβάλει στην ανάπτυξη των τεχνολογιών που μπορούν τώρα να βρεθούν σε οχήματα DS.

"ONLY YOU" – Μία Μοναδική Εμπειρία – Διαμορφώνοντας το μέλλον της μάρκας

Ακριβώς στο κέντρο του περιπτέρου, δύο εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες. Η πρώτη από αυτές είναι το DS E-TENSE.

Με Avant-Garde προσωπικότητα, το DS E-TENSE βασίζεται στην τεχνολογία και ξεφεύγει από τα στυλιστικά κλισέ. Λαμβάνοντας έμπνευση από τον κόσμο της μόδας και της αρχιτεκτονικής, το DS E-TENSE concept είναι ένα διθέσιο αυτοκίνητο με σπορ καταβολές, το κέντρο βάρους του έχει κρατηθεί χαμηλά για την καλύτερη οδηγική συμπεριφορά. Για το εσωτερικό του χρειάστηκαν 800 ώρες σχεδίασης και ελέγχου για να καταλήξει τελικά να εφαρμοστεί στην καμπίνα του πρωτότυπου αυτοκινήτου. Το κέντρο πολυμέσων, το οποίο αποτελείται από μία οθόνη 10 ιντσών και ένα σύνολο ηχείων (9) Focal 640W, θα μαγνητίσει τα βλέμματα.

H εντυπωσιακή του εμφάνιση συμβαδίζει με τη δυνατή του «καρδιά», η οποία προσφέρει 408 ίππους και μία άμεση ροπή των 516 Nm. Το DS E-TENSE ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 4,5 sec και η τελική ταχύτητα είναι 250 km/h. Η μπαταρία λιθίου-ιόντων αποθηκεύει αρκετή ενέργεια για να μετακινεί το ηλεκτρικό όχημα για 360 km στην πόλη και 310 σε μικτό κύκλο ενώ φέρει τροχούς 20 ιντσών.

Η δεύτερη έρχεται με τη μορφή της καθηλωτικής εμπειρίας του καθηλωτική "ONLY YOU", που αναδεικνύει την αποκλειστική συλλογή των υπηρεσιών σε παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Έτσι, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορέσουν να ζήσουν την πρωτόγνωρη εμπειρία 3D – 360°. Αυτή η ξεχωριστή 3D εμπειρία χρησιμοποιεί τεχνολογία Virtual Garage και αναπτύχθηκε από την Dassault Systèmes, κάνοντας το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο ευρύ κοινό με τη DS Automobiles. Έτσι οι επισκέπτες θα βρεθούν στο επίκεντρο της 360 ° προβολής που θα τους οδηγήσει μέσα στον κόσμο της DS. Ένας κόσμος γεμάτος ηρεμία. Αυτό σίγουρα δεν πρέπει να το χάσετε!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΓΚΑΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ DS AUTOMOBILES

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά ολόκληρη τη γκάμα αυτοκινήτων της DS Automobiles. Αυτοκίνητα με ξεχωριστή και μοναδική σχεδίαση, βασισμένα στο πνεύμα της Avant-Garde.

– DS 3 Performance BLACK SPECIAL – μια δυναμική έκδοση του νέου DS 3. Εξοπλισμένο με κινητήρα 208 ίππων και 6-τάχυτο κιβώτιο (MCM), φέροντας TORSEN® διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για εξαιρετική πρόσφυση και κράτημα. Σε μαύρο ματ χρώμα και οροφή σε απόχρωση χρυσού. Προηγμένη άνεση και κορυφαίος εξοπλισμός ασφαλείας,

DS 3 CABRIO SPORT CHIC PureTech 130,

DS 4 PERFORMANCE LINE THP 210 – ένα hatchback με αίσθηση GT, έχει δεχθεί τη φροντίδα της DS Performance,

DS 4 CROSSBACK TERRE ROUGE BLUEHDI 180 EAT6, σας βάζει στη διάθεση για περιπέτειες, 

DS 5 SPORT CHIC BLUEHDI 180 EAT6, η αδιαμφισβήτητη ναυαρχίδα της μάρκας.

Στην πόλη του φωτός, στο επιβλητικό περίπτερο της DS Automobiles, δε θα μπορούσε να λείπει η DS BOUTIQUE. Η DS θα παρουσιάσει όλα τα προϊόντα lifestyle που έχουν μελετηθεί και σχεδιαστεί με σκοπό να επεκτείνουν την εμπειρία DS σε καθημερινή βάση. Για το σκοπό αυτό, η DS Boutique θα προσφέρει μια εκτενή συλλογή προϊόντων που αποτελούν την επιτομή της μάρκας, της γαλλικής savoirfaire στην πολυτέλεια, με φινέτσα και εξατομίκευση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή