Κόκκινο Χαλί στις Κάννες για το Peugeot 3008

Κόκκινο Χαλί στις Κάννες για το Peugeot 3008

2' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Μία εντυπωσιακή Ελληνική αποστολή αποβιβάστηκε στις Κάννες πριν από λίγες ημέρες. Δεν είχε σχέση με τον κινηματογράφο, αλλά τα φώτα στράφηκαν πάνω της ενώ περπατούσε στο κόκκινο χαλί με προορισμό το εσωτερικό του πανέμορφου «Palais de Festival» όπου πραγματοποιείται κάθε χρόνο το Φεστιβάλ των Καννών, ένας από τους σημαντικότερους διεθνείς διαγωνισμούς κινηματογράφου. 

 
Οι Έλληνες «celebrities», που αιχμαλώτισαν τα φώτα των προβολέων στο red carpet, ήταν καλεσμένοι του Ομίλου Συγγελίδη, για την παρουσίαση του νέου SUV Peugeot  3008 στις Κάννες και δεν ήταν άλλοι από το δίκτυο επίσημων διανομέων της PEUGEOT στην Ελλάδα.
 
Στο φόντο, έστεκε λαμπερό το νέο PEUGEOT 3008 που με τις στιλιστικές και τεχνολογικές του καινοτομίες αποτελεί απτή απόδειξη της εξέλιξης της Γαλλικής μάρκας που σήμερα έχει να προσφέρει την πιο νέα και δυναμική γκάμα μοντέλων στην ιστορία της. 
 
Ο Όμιλος Συγγελίδη, ήθελε με αυτήν την αποστολή να κινηθεί αντίθετα στο ρεύμα μίας περιόδου που χαρακτηρίζεται από οικονομικές περικοπές. Να επενδύσει και να επιβραβεύσει τους διανομείς για την συμβολή τους στην έντονα ανοδική πορεία της Γαλλικής φίρμας στην χώρα μας, αλλά και να τους φέρει πιο κοντά στο νέο μοντέλο με μία γνωριμία-παρακαταθήκη που θα τους καταστήσει πρέσβεις για την μελλοντική του πορεία στην Ελληνική αγορά.

 
Οι Έλληνες διανομείς της Peugeot, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν από πρώτο χέρι την υπεροχή του PEUGEOT 3008. Οδήγησαν το νέο μοντέλο σε εκδόσεις βενζίνης και πετρελαίου στη μαγευτική Γαλλική Ριβιέρα – Côte d'Azur, αλλά και σε απαιτητικές  ορεινές διαδρομές, συνοδεία του Hi Fi ηχοσυστήματος  που η αγαπημένη εταιρία των audiophiles, FOCAL, εξέλιξε για το μοντέλο. Απόλαυσαν τον πολυτελή χαρακτήρα του PEUGEOT 3008, αλλά και τις τεχνολογίες ασφαλείας και άνεσης που το εξοπλίζουν όπως, τη νέα γενιά του Peugeot i-Cockpit, το εξελιγμένο σύστημα πρόσφυσης Grip Control, το σύστημα ελέγχου επαγρύπνησης οδηγού, το σύστημα υποβοήθησης στην κατηφόρα, cruise control με πλήρη ακινητοποίηση και το σύστημα αυτόνομης πέδησης και αποφυγής σύγκρουσης.

 
Στο πλαίσιο της παρουσίασης του Peugeot 3008, η ελληνική αποστολή πραγματοποίησε το ετήσιο Συνέδριό της στις Κάννες, όπου ο επικεφαλής της Peugeot, κ. Πέτρος Πιπερίδης, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους του νέου SUV της μάρκας για το έτος 2017. Επιπλέον, τόνισε πως το νέο Peugeot 3008 έρχεται την κατάλληλη στιγμή στην ελληνική αγορά με το δίκτυο διανομέων της Peugeot άρτια προετοιμασμένο  για να υποδεχθεί και να ικανοποιήσει πλήρως τις ανάγκες των πελατών του. Τέλος, αναφέρθηκε στην έμφαση που δίνει η εταιρεία σε νέους και καινοτόμους τρόπους απόκτησης των μοντέλων της, αλλά και στη νέα πλατφόρμα Peugeot που αφορά στη διαχείριση καινούριων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. 

 
Το νέο Peugeot 3008 θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο φετινό Σαλόνι του Παρισιού τον Οκτώβριο, ενώ αμέσως μετά θα  ακολουθήσει το εμπορικό του λανσάρισμα στην ελληνική αγορά. 
 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή