Νέο showroom ΜΙΝΙ από την Σπανός Α.Ε.

Νέο showroom ΜΙΝΙ από την Σπανός Α.Ε.

55" χρόνος ανάγνωσης
Eγκαίνια για το νέο showroom ΜΙΝΙ πραγματοποίησε η Σπανός Α.Ε. την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016. Ο νέος εκθεσιακός χώρος των 650 τ.μ.,  αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους στην Ευρώπη και ξεχωρίζει για την υψηλή αισθητική του.   
 
Την εκδήλωση προλόγισαν ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του BMW Group Hellas, κ. Karim Christian Ηaririan, ο κ. Bastian Porsch, Επιθεωρητής Πωλήσεων MINI Νότιας Ευρώπης και ο κ. Μάνος Δρακωτός, Επικεφαλής της μάρκας ΜΙΝΙ στην Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία πωλήσεων που σημειώνει η εταιρία Σπανός Α.Ε. στην Ελλάδα και στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη.
 
H εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Αθήνα από το 1971, έχει δημιουργήσει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με άριστα εξειδικευμένο προσωπικό, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μεταξύ των οποίων: πώληση αυτοκινήτων (BMW, MINI και ΒΜW i), υπηρεσίες after sales, πώληση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, γνήσιων ανταλλακτικών, αξεσουάρ και προϊόντων Lifestyle.

 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι από τον χώρο του αυτοκινήτου, τον πολιτικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο καθώς και πλήθος κατόχων ΜΙΝΙ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα τα μοντέλα της μάρκας με τη συνοδεία μίας μοναδικής «live» μπάντας.