Πάνω από 58.000 επισκέπτες στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Πάνω από 58.000 επισκέπτες στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η έκθεση αυτοκινήτου ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016 θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, ενώ μέχρι σήμερα σημείωσε 58.000 επισκέπτες. Αναμένεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η τιμή αυτή να σκαρφαλώσει ακόμα περισσότερο.

Η έκθεση βρίσκεται στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην δυτικό αεροδρόμιο με την πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων να βρίσκεται στη διοργάνωση Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», συμμετέχουν οι Alfa Romeo, Audi, Citroen, Dacia, DS, Fiat, Honda, Jeep, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Subaru, Suzuki, VW και Volvo. Επίσης, υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του.

Ώρες λειτουργίας :

Δευτέρα έως Πέμπτη : 15:00-21:00

Σαβ/κο : 10:00 -21:00

Το εισιτήριο εισόδου είναι 6 ευρώ. Παιδιά συνοδευόμενα ηλικίας μέχρι 12 ετών, δωρεάν. Φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες (ΑΜΕΑ, άνεργοι) 3 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή