Alfa Romeo Giulia, όνομα που σαγηνεύει

Alfa Romeo Giulia, όνομα που σαγηνεύει

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η νέα Giulia βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει σαγηνεύσει ήδη το κοινό, αφού καταφέρνει να συνδυάσει τις πέντε απόλυτες και διαχρονικές αξίες της Alfa Romeo: την προηγμένη τεχνολογία, τον δυναμισμό, το χαμηλό βάρος σε συνδυασμό με την υψηλή αποδοτικότητα, τον ιταλικό σχεδιασμό και το αγωνιστικό πνεύμα.

TOYΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Αναφορικά με το τεχνολογικό υπόβαθρο της νέας Giulia, αξίζει να αναφερθεί η ενσωμάτωση αναβαθμισμένης έκδοσης του Alfa DNA με προηγμένη επέμβαση στα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου. Ενας από τους πρωταρχικούς στόχους στην καρδιά της σχεδίασης της νέας Giulia ήταν να επιτευχθεί η απόλυτη οδηγική ευχαρίστηση. Βασικοί συντελεστές είναι η κίνηση στους πίσω τροχούς σε συνδυασμό με την άψογη κατανομή του βάρους. Επίσης, σημαντικό ρόλο έχουν στην εξαιρετική οδηγική συμπεριφορά το  σύστημα  ανάρτησης  και το μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Στην Ελλάδα η Giulia είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες πετρελαίου 2.2 –150 ίππων και 180 ίππων– και τον κινητήρα βενζίνης 2.9 510hp. Οι εκδόσεις Giulia 2,2 150 με μηχανικό και αυτόματο κιβώτιο προσφέρονται στην τιμή των 37.400 ευρώ και 39.650 ευρώ αντίστοιχα, ενώ o 2.2 180 κοστίζει 40.500 ευρώ στην έκδοση Super με μηχανικό κιβώτιο και 42.750ευρώ με αυτόματο κιβώτιο. Η απόλυτη έκδοση 2.9 510hp QV μπορεί να αποκτηθεί στην τιμή των 112.500 ευρώ. Εναλλακτικές επιλογές για την απόκτηση της Giulia είναι συνδυαστικά με έκπτωση 500 ευρώ για τις εκδόσεις πετρελαίου (και 1.500 ευρώ για την έκδοση βενζίνης) + 5 χρόνια εγγύηση + 5χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service. Τέλος, υπάρχει και η δυνατότητα απόκτησης με ευνοϊκή χρηματοδότηση για 5 χρόνια με επιτόκιο 3,9% μέσω FCA Bank + 5 χρόνια εγγύηση + 5 χρόνια Οδική Βοήθεια + 5 χρόνια service.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή