The Big Deal από τη FIAT

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το μεγάλο deal της χρονιάς είναι γεγονός. H FCA Greece μέσα από τη νέα προωθητική ενέργεια “The Big Deal” δίνει την ευκαιρία στο καταναλωτικό κοινό να αποκτήσει τα αγαπημένα 500 και 500X σε εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές.

 
Ειδικότερα, το "The Big Deal" για την γκάμα της Fiat, αφορά το θρυλικό 500 και το SUV της μάρκας, 500X Crossover. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να τα αποκτήσουν με τριπλό όφελος απόσυρσης έως 4.500€. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της μάρκας http://www.fiat.gr/prosfores.
 
Το 500, το εμβληματικό μοντέλο της Fiat, έχει ανανεωθεί αισθητικά και τεχνολογικά για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών με τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό της παράδοσης με την καινοτομία. Το 500X Crossover, το SUV της Fiat, συνδυάζει απαράμιλλο σχεδιασμό με “off-road” χαρακτηριστικά, μοναδική άνεση και υψηλή τεχνολογία.

 
Η ενέργεια έχει διάρκεια 15 ημέρες και ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων, μέσω των συνεργατών της FCA Greece που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή