Jeep Camp στον Παρνασσό με το νέο Renegade

Jeep Camp στον Παρνασσό με το νέο Renegade

1' 22" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε το Jeep Camp στο διάσημο θέρετρο, έχει προσφέρει απίθανες 4Χ4 εμπειρίες και τώρα επιστρέφει και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της περιπέτειας με την προσθήκη του ατίθασου SUV, Jeep Renegade.

Κατά την διάρκεια των εορτών, από τις 22 Δεκεμβρίου, το Jeep Camp ανοίγει και πάλι τις πύλες του, τις …τάφρους του και τα υπόλοιπα λασπωμένα και χιονισμένα εμπόδια της απαιτητικής off-road διαδρομής, για να δώσει την ευκαιρία στους οδηγούς να ανακαλύψουν τις extreme δυνατότητες του αυθεντικού 4Χ4, Jeep Renegade και να ζήσουν μία ξεχωριστή ημέρα στο βουνό, είτε μένουν στην περιοχή, είτε συνδυάσουν το Jeep Camp με μία ημερήσια εκδρομή.

Σημείο συνάντησης το Jeep Headquarter  στο Λιβάδι.

Το άνετο «σπίτι» της Jeep, με δικό του χώρο στάθμευσης, θα δώσει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep. Στον ίδιο χώρο, θα προβάλλονται εντυπωσιακά video με τα μοντέλα Jeep.

Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία.

Δώρο! Από τον Παρνασσό στο Τορίνο με τη Γιουβέντους!

Η Jeep, εκτός από αυτή την μοναδική εμπειρία, θα προσφέρει και ένα ακόμα μεγάλο δώρο. Όλοι όσοι συμμετάσχουν στα test drives του Jeep Camp, θα συμμετάσχουν σε κλήρωση με έπαθλο δύο προσκλήσεις για να ζήσουν από κοντά το πάθος ενός αγώνα της Juventus στο Τορίνο με όλα τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής πληρωμένα!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή