Service με 77 ευρώ για μοντέλα της Mercedes-Benz

Service με 77 ευρώ για μοντέλα της Mercedes-Benz

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το πακέτο συντήρησης ''Service Α'' εξασφαλίζει για το όχημά σας ένα διεξοδικό check-up από το εξειδικευμένο προσωπικό του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μας. Στο ''Service Α'' εκτός από την αλλαγή λαδιών και φίλτρο λαδιού πραγματοποιείται μια γενικότερη επιθεώρηση στο όχημά σας. Ενδεικτικά ελέγχονται τα επίπεδα υγρών, τα φρένα, τα συστήματα φωτισμού κ.α. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα είστε πάντα σε θέση να βασίζεστε στη Mercedes σας και ότι θα διατηρείτε την αξία της αναλλοίωτη.

Το πακέτο συντήρησης ''Service B'' περιλαμβάνει επιπλέον του ''Service A'', ενδελεχή έλεγχο του οχήματός σας μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια. Για παράδειγμα εξετάζονται επιπρόσθετα τα φρένα, ο κινητήρας, το υποδάπεδο του οχήματος και πραγματοποιείται η αντικατάσταση του φίλτρου καμπίνας.

Είστε σε θέση να επιλέξετε για εσάς την πιο ανταγωνιστική τιμή γνωρίζοντας από πριν μέχρι τι ακριβώς θα πληρώσετε τόσο για την εργασία όσο και για τα ανταλλακτικά που θα χρειαστείτε. Διατηρήστε  την Mercedes σας σαν καινούργια και εξασφαλίστε έτσι άνεση, σιγουριά και ασφάλεια στην πιο ανταγωνιστική τιμή.

Με τα παρακάτω ενδεικτικά οικονομικά πακέτα service θα είστε πάντα σίγουροι ότι έχετε αυθεντικό  Mercedes-Benz service στην καλύτερη τιμή ανάλογα το μοντέλο και την χρονιά κατασκευής του.

***Η τιμή των 77 ευρώ αφορά στο πακέτο Service A για A-Class (W168) ή Assyst A για A-Class (W169) και B-Class (W245).

Αν θέλετε να μάθετε τα οικονομικά πακέτα για το δικό σας όχημα δείτε εδώ στην ιστοσελίδα της Mercedes-Benz.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή