Βραβείο για το SEAT Ateca

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο SEAT Ateca έλαβε χθες το πρώτο του διεθνές βραβείο στη Λισαβόνα στα πλαίσια της αναγνώρισης του από το θεσμό AUTOBEST ως  “Best Buy Car of Europe 2017”.

Η τελετή απονομής των βραβείων φιλοξενήθηκε στην Πορτογαλική πρωτεύουσα όπου συγκεντρώθηκαν εκπρόσωποι των κυριοτέρων Ευρωπαίων κατασκευαστών καθώς και το πάνελ του θεσμού AUTOBEST με επικεφαλή τον Πρόεδρο και Ιδρυτή, Dan Vardie. Τον Πρόεδρο της SEAT, Luca de Meo, συνόδευσαν στελέχη της εταιρείας και μέλη της ομάδας που συμμετέχουν στα βραβεία.

Ο Luca de Meo εξέφρασε τη χαρά του για αυτό το υψηλού κύρους βραβείο. «Το Ateca ήταν ο κύριος παίκτης το 2016, αποσπώντας σημαντικά βραβεία και διπλασιάζοντας τις προβλέψεις πωλήσεων. Η αναγνώριση του από τους εκπροσώπους του θεσμού AUTOBEST αποτελεί πηγή υπερηφάνειας για τη SEAT επειδή αποδεικνύει πως η γκάμα μας, η οποία το 2017 θα ενισχυθεί με την έλευση του νέου Ibiza και του SEAT Arona, διευρύνεται προς τη σωστή κατεύθυνση».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή