ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Jeep Renegade: Εντυπωσιάζει σε όλα τα τερέν

jeep-renegade-2015-1600-05
jeep-compass-2017-1600-06

Η Jeep  γιόρτασε το 2016 τα 75 χρόνια από την ίδρυσή της με ρεκόρ πωλήσεων σε παγκόσμιο , ευρωπαϊκό και εγχώριο επίπεδο.

TOY ΑΡΗ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Οι πωλήσεις σημείωσαν διαδοχικά ρεκόρ σε όλες τις αγορές ξεπερνώντας τις 1.400.000 μονάδες για το 2016, εδραιώνοντας την διαχρονικά ηγετική θέση της Jeep στην παγκόσμια αγορά των premium SUV. Στόχος της εταιρείας για το 2018 είναι να ξεπεράσει τις 2.000.000 μονάδες κάτι που είναι εφικτό με δυνατά όπλα το νέο Compass και το Renegade. Όσο για το τελευταίο, το ¨μικρό” της Jeep ηγείται στις ταξινομήσεις της εταιρείας, έχοντας κερδίσει το κοινό τόσο στην κατηγορία των λιανικών όσο και των εταιρικών πωλήσεων προσφέροντας μοναδικό συνδυασμό χαρακτηριστικών.

Σημείο συνάντησης το Jeep Headquarter στο Λιβάδι. Εκεί βρεθήκαμε, στο άνετο «σπίτι» της Jeep, με δικό του χώρο στάθμευσης, όπου δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα και να ενημερωθούν για τα μοντέλα της Jeep. Οι επισκέπτες, αφού ενημερωθούν, θα μεταφέρονται οδικώς με Jeep Renegade στον χώρο του Jeep Camp όπου και έχουν την ευκαιρία να ζήσουν την ξεχωριστή off-road εμπειρία της οδήγησης ενός Jeep Renegade στο φυσικό του περιβάλλον με την ασφάλεια της καθοδήγησης του εξειδικευμένου προσωπικού της Jeep που θα είναι εκεί για να τους λύσει κάθε απορία. Δοκιμάσαμε τις 4κίνητες εκδόσεις των Renegade στην πίστα με τα αποτελέσματα να εντυπωσιάζουν.
 
Το Jeep Renegade εισάγει δύο μοναδικές εκδόσεις με ιδανική σχέση αξίας/επιδόσεων/τιμής:
-1.6 πετρέλαιο ΜJTD 120 HP με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DDTC 6 σχέσεων 4Χ2 και πακέτο εξοπλισμού Longtitude στην τιμή των 27.200 ευρώ.
-1.4 βενζίνη 170 HP με αυτόματο κιβώτιο 9 σχέσεων 4Χ4 και πακέτο εξοπλισμού Limited στην τιμή των 28.060 ευρώ
 
Επίσης, η Jeep ανακοίνωσε ότι θα έχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης το νέο Compass. Το ολοκαίνουργιο premium compact SUV της φίρμας ενσωματώνει όλες τις παραδοσιακές αξίες της Jeep στις ικανότητες εντός και εκτός δρόμου, την απαράμιλλη πολυτέλεια και τεχνολογίες αιχμής. Πιο αναλυτικά θα διαθέτει:
-Νέα συστήματα μόνιμης τετρακίνησης για επιδόσεις και οικονομία
-70 συστήματα παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας
-17 συνδυασμοί κινητήρων και συστημάτων μετάδοσης
-Κινητήρες βενζίνης και diesel από 1.4 έως 2.4
-Χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων 6 και 9 σχέσεων
-UConnect τελευταίας γενιάς με οθόνες αφής HD έως 8,4 ίντσες, φωνητικές εντολές, Apple CarPlay και Android Auto