Οι Alfa Romeo της AUTOONE στο «Alfa Romeo Grand Prix» του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου!

Οι Alfa Romeo της AUTOONE στο «Alfa Romeo Grand Prix» του Ελληνικού Ιππικού Ομίλου!

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα καθαρόαιμα ιταλικά άλογα των μοντέλων της ALFA ROMEO έλαμψαν στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο στον Παράδεισο Αμαρουσίου όπου το Σαββατοκύριακο που μόλις πέρασε πραγματοποιήθηκε ο αγώνας ιππασίας «ΕΙΟ & Κοινωνία», με Μεγάλο Χορηγό την AUTOONE,  εταιρεία μέλος του Ομίλου Συγγελίδη και επίσημο διανομέα της FCA Greece.  

Στην ξεχωριστή εκδήλωση και δίπλα στους αγωνιστικούς ίππους, βρέθηκαν τα διάσημα ιταλικά άτια της Alfa Romeo που προσέφερε για την εκδήλωση η AUTOONE. Τα νέα μοντέλα της ιστορικής μάρκας, το εντυπωσιακό ολοκαίνουργιο SUV Stelvio και η Giulia μαγνήτισαν τα βλέμματα των καλεσμένων και των αθλητών.

Ο αγώνας ιππασίας ΕΙΟ & Κοινωνία 2017 ήταν ο δεύτερος αγώνας της σειράς «ΕΙΟ EVENTS» και ήταν  αφιερωμένος στους σκοπούς του σωματείου «Οι φίλοι της Μέριμνας». Ο αγώνας βιντεοσκοπήθηκε και θα μεταδοθεί σε υψηλή ευκρίνεια αποκλειστικά απο την COSMOTE TV την Πέμπτη 25 Μαίου στις 9.00 μ.μ. στο κανάλι Sport 6HD.  

Μεγάλος νικητής του «Alfa Romeo Grand Prix» αναδείχθηκε o  Κωνσταντίνος Παπαθανασίου με τον Secret Prince.  Τη 2η θέση κατέκτησε  η Δάφνη Κεσίσογλου που ίππευσε τον B Bommel και  την 3η θέση o Γρηγόρης Βόγλης με την Quelly Briquedalle. To έπαθλο στο νικητή απένειμε ο κ. Γιώργος Αγραφιώτης, Γενικός διευθυντής της AUTOONE.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή