Opel Wagon και Cabrio πρωταγωνιστούν σε Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων

Opel Wagon και Cabrio πρωταγωνιστούν σε Ράλι Κλασικών Αυτοκινήτων

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Το κοινό και οι συμμετέχοντες ήδη ανυπομονούν για το 23ο ράλι κλασικών αυτοκινήτων  Hessen-Thüringen, που θα πραγματοποιηθεί 15 – 17 Ιουνίου. Η  Opel θα συμμετέχει με μερικά αυτοκίνητα που έχουν γράψει το δικό τους κεφάλαιο σε μία ιστορία 155 χρόνων. Τα ευρύχωρα και ευέλικτα station wagon ήταν ανέκαθεν παραδοσιακά μοντέλα της Opel, γι’ αυτό και συμμετέχει στο ράλι με ένα στόλο τέτοιων vintage αυτοκινήτων. Ο πρεσβευτής της μάρκας Opel και νικητής του 1999 Le Mans, Joachim Winkelhock θα τεθεί επικεφαλής με ένα Rekord C. Θα τον ακολουθήσουν ένα Rekord P2 Car-A-Van, ένα περιπολικό Kadett D της υπηρεσίας οδικής βοήθειας ADAC, ένα ασθενοφόρο Commodore C και ένα Rekord E που ανήκει στην πυροσβεστική υπηρεσία. Τα vintage μοντέλα station wagon της Opel θα συνοδεύσει το ολοκαίνουργιο Insignia Sports Tourer, το οποίο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στα καταστήματα των Γερμανών Διανομέων στις 24 Ιουνίου. Η πρώτη ειδική θα ξεκινήσει και θα τελειώσει στην πόλη Marburg του κρατιδίου της Έσσης, όπου θα εκτίθεται ένα όμορφο 1937 Opel Super 6 Gläser και σίγουρα θα προσελκύσει την προσοχή. Το cabrio θα βρίσκεται στα ικανά χέρια του Αντιπροέδρου Πωλήσεων & Aftersales της Opel, Peter Küspert το Σάββατο. Επιπλέον, η Opel θα συμμετάσχει με δύο ακόμα μακρινούς προγόνους του σημερινού Cascada cabrio – ένα Rekord A και ένα 1976 Rekord C.

 
Η πρώτη ειδική του ράλι Hessen-Thüringen θα ξεκινήσει στο Marburg, ώρα 09:00 CET την Παρασκευή 16 Ιουνίου. Η διαδρομή θα οδηγήσει τους συμμετέχοντες από τις κοιλάδες Lahn και Eder στο Dillenburg πριν την επιστροφή στο Marburg μέσω Herborn. Το επόμενο πρωί (08:30 CET, 17 Ιουνίου), οι οδηγοί και τα αυτοκίνητά τους θα κατευθυνθούν προς Ederbergland. Το μεσημεριανό διάλειμμα προγραμματίζεται να γίνει στο Gemünden και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να φτάσουν στη γραμμή τερματισμού στο Frauenberg περίπου στις 14:45 CET. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή