5.000 νέοι υπάλληλοι για τη Jaguar

5.000 νέοι υπάλληλοι για τη Jaguar

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η βρετανική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 5.000 υπαλλήλους για τα τμήματα αυτόνομης οδήγησης και τεχνολογίας. Η Jaguar Land Rover έχει στο δυναμικό της 40.000 άτομα παγκοσμίως και ετοιμάζεται να ενισχύσει το προσωπικό της με σκοπό την αναβάθμιση και εξέλιξη των ηλεκτρονικών συστημάτων και τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Συγκεκριμένα, 4.000 νέα άτομα θα πάρουν θέση στη γραμμή παραγωγής στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Βρετανία και 1.000 είναι μηχανικοί, ειδικοί στα συστήματα ηλεκτρονικής και λογισμικού. Η διαδικασία πρόσληψης θα είναι αρκετά χρονοβόρα, μιας και θα διαρκέσει σχεδόν ένα χρόνο.

Η βρετανική φίρμα έχει εξαγοραστεί από την Tata Motors, η οποία έχει επενδύσει σε σημαντικούς τομείς για την έρευνα και εξέλιξη διαφόρων concepts της εταιρείας. Ένα από αυτά, που έχουν πάρει και “πράσινο φως" είναι και το ηλεκτρικό αυτοκίνητο I-Pace, που βασίζεται στο SUV της εταιρείας, F-Pace.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή