Η Nissan “ηλεκτρίζει” την ατμόσφαιρα στο Goodwood

Η Nissan “ηλεκτρίζει” την ατμόσφαιρα στο Goodwood

1' 18" χρόνος ανάγνωσης

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η Nissan “ηλεκτρίζει” το φημισμένο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood με το πρωτοποριακό, αμιγώς  ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο BladeGlider, όπως και με  τα τελευταίας γενιάς σπορ  μοντέλα της, τα  GT-R NISMO και MY17 GT-R.

Μετά τους δρόμους του Μονακό, το Goodwood  θα αποτελέσει τον επόμενο προορισμό για το BladeGlider, το πρωτότυπο που προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο την πιο πρωτοποριακή τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων, αλλά και τον καινοτόμο σχεδιασμό των αυτοκινήτων της Nissan. Προσφέροντας μια ματιά στο μέλλον των σπορ αυτοκινήτων, αυτό το εντυπωσιακό όχημα θα βρεθεί στο  Hillwood του Goodwood κατά τις τρεις πρώτες ημέρες της εκδήλωσης του  συναρπαστικού Φεστιβάλ, όπου και αναμένεται να συναρπάσει τους επισκέπτες. Την τελευταία ημέρα του Φεστιβάλ,  το BladeGlider θα κυκλοφορήσει στην πίστα του Goodwood,  προσφέροντας τη δυνατότητα  σε επιλεγμένους εκπροσώπους του Τύπου να απολαύσουν μια διαδρομή μαζί του.

Το πρωτότυπο Nissan BladeGlider  με την μέγιστη ταχύτητα των  190 χλμ/ώρα, το οποίο φτάνει τα  100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από πέντε δευτερόλεπτα,  δημιουργήθηκε για να αμφισβητήσει τη συμβατική σκέψη για το  πως ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο σπορ αυτοκίνητο θα μπορούσε να είναι στο μέλλον. Με έμφαση  στη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό που προσφέρει ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο όχημα, το συγκεκριμένο πρωτότυπο αποτελεί μέρος του οράματος της Ευφυούς Κινητικότητας της Nissan, για το πώς τα αυτοκίνητα πρέπει να οδηγούνται, τροφοδοτούνται, αλλά και να ενσωματωθούν στην κοινωνία.

Εκτός από το BladeGlider, τόσο το GT-R NISMO, όσο και το MY17 GT-R θα βρίσκονται εκεί, με το τελευταίο να συμμετέχει την Κυριακή στη διαδρομή μέχρι το Hill, αποδεικνύοντας για μια ακόμα φορά γιατί είναι ένα από τα πιο πολυπόθητα supercars του πλανήτη !